Ανακοίνωση του Δήμου Μαραθώνος για την βλάβη στο οδόστρωμα επί της Λεωφ. Μαραθώνος

websupport Δελτία τύπου, Τεχνικές Υπηρεσίες

Αναφορικά με την βλάβη στο οδόστρωμα επί της Λεωφόρου Μαραθώνος στην Νέα Μάκρη (στο ύψος του My market) προς αποφυγή παρανοήσεων, σας ενημερώνουμε ότι για την συγκεκριμένη οδό υπεύθυνη είναι η Περιφέρεια, την οποία ο Δήμος Μαραθώνος έχει ενημερώσει σχετικά και με κάθε λεπτομέρεια από την πρώτη στιγμή που εντοπίστηκε το πρόβλημα.

Στην συνέχεια, η Περιφέρεια μας παρέπεμψε στον ΟΤΕ καθώς εκείνος είναι αρμόδιος για την επισκευή.

Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Κοινωνικής Συνοχής και Δικτύων κ. Ευάγγελος Σωτηρίου έχει ενημερώσει τις αρμόδιες υπηρεσίες του ΟΤΕ και κάθε υπεύθυνο, οι οποίοι μας έχουν διαβεβαιώσει πως το ζήτημα έχει δοθεί στις βλάβες και το οδόστρωμα θα επισκευαζόταν άμεσα.

Παρά την διαβεβαίωση, ο κ. Σωτηρίου συνεχίζει και είναι σε συνεχή επικοινωνία με τις αρμόδιες υπηρεσίες του ΟΤΕ για να αποκατασταθεί η βλάβη όσο το δυνατόν γρηγορότερα και για να αποφύγουμε τυχόν ατυχήματα για πεζούς και οχήματα.

Να τονίσουμε ότι σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουμε, το πρόβλημα υπογείως είναι πολύ μεγαλύτερο από ότι φαίνεται επιφανειακά και υπάρχει μεγάλος κίνδυνος, όπως μας ανέφεραν οι αρμόδιοι του ΟΤΕ ακόμη και να υποχωρήσει το οδόστρωμα.

Αντιλαμβανόμαστε πλήρως την όποια αντίδραση, ωστόσο ο Δήμος δεν φέρει ευθύνη για την καθυστέρηση και για τους παραπάνω λόγους δεν μπορεί προς το παρόν να προβεί σε καμία περαιτέρω ενέργεια.

Ευχαριστούμε για την υπομονή των δημοτών μας και ζητούμε την κατανόηση όλων.

Μοιραστείτε το
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •