Αντικατάσταση & τοποθέτηση νέων πινακίδων σήμανσης

websupport Δελτία τύπου, Τεχνικές Υπηρεσίες

Σε εξέλιξη βρίσκεται η πρώτη φάση του έργου αντικατάστασης & τοποθέτησης νέων πινακίδων σήμανσης σε κεντρικά σημεία του δήμου Μαραθώνος, ενώ παράλληλα από την τεχνική υπηρεσία γίνεται και η καταγραφή των αναγκών για την υλοποίηση της δεύτερης φάσης του έργου. 

Το έργο πιο συγκεκριμένα αφορά στην τοποθέτηση καθρεπτών σε σημεία που πολύ συχνά παρατηρούνταν τροχαία ατυχήματα, στην τοποθέτηση πινακίδων σχετικές με την πολιτική προστασία, στην τοποθέτηση πινακίδων οδικής σήμανσης καθώς και πινακίδων πρόσβασης ΑμεΑ. Ειδική βαρύτητα δίνεται στις σημάνσεις σχετικές με την πολιτική προστασία, στις σημάνσεις περιμετρικά των σχολικών μονάδων και στη σήμανση στα σημεία όπου παρατηρείται αυθαίρετη εναπόθεση κλαδιών και ογκωδών αντικειμένων. 

Μια από τις κύριες προτεραιότητες της νέας δημοτικής αρχής, αποτελεί η ασφάλεια τόσο των κατοίκων όσο και των επισκεπτών που χρησιμοποιούν το οδικό δίκτυο του δήμου Μαραθώνος, καθώς και η ενημέρωση τους μέσω ειδικών πινακίδων σήμανσης, για σοβαρά θέματα που σχετίζονται με την πολιτική προστασία. Το φαινόμενο της καταστροφής πινακίδων δυστυχώς είναι πολύ συχνό. Πρέπει όλοι μας να λειτουργούμε ως υπεύθυνοι πολίτες σεβόμενοι τη δημόσια περιουσία και σκεπτόμενοι τις δυσάρεστες συνέπειες που μπορεί να έχει για την ανθρώπινη ζωή η καταστροφή έστω και μιας πινακίδας σήμανσης, τονίζει σε σχετική δήλωση του, ο αντιδήμαρχος ανάπτυξης και έργων Βαγγέλης Σωτηρίου.

Μοιραστείτε το
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •