Δημοτική Κοινότητα Μαραθώνα | Πρόσκληση Συνεδρίασης 10ης Οκτωβρίου 2019

Τμήμα Πληροφορικής Τοπικά Συμβούλια

Σύμφωνα  με τις διατάξεις του Ν. 4623/2019 και της ΥΠ.ΕΣ. εγκ.93/60173/23-8-2019 σας προσκαλούμε όπως προσέλθετε στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, εντός των εγκαταστάσεων της Αφετηρίας Μαραθωνίου Δρόμου στον Μαραθώνα, όπου θα λάβει χώρα η με αρ.03/2019 τακτική συνεδρίαση του σώματος, την 10η του μηνός Οκτωβρίου, έτους 2019, ημέρα Πέμπτη και ώρα 18.00μ.μ, με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:

ΘΕΜΑ 1ο : « Περί έγκρισης πρακτικών συνεδρίασης Συμβουλίου Κοινότητας Μαραθώνα με αρ.02/2019 – 09.09.2019 ».

ΘΕΜΑ 2ο : « Περί λήψης απόφασης για ενέργειες ένταξης της Κοινότητας Μαραθώνα στον Τοπικό Χωρικό Σχεδιασμό ».

ΘΕΜΑ 3ο : « Περί λήψης απόφασης για ενέργειες που αφορούν την εύρυθμη  λειτουργία του Αγροτικού Ιατρείου Κοινότητας Μαραθώνα ».

ΘΕΜΑ 4ο : « Περί λήψης απόφασης για ενέργειες που αφορούν τον έλεγχο και την πιστοποίηση των παιδικών χαρών ».

ΘΕΜΑ 5ο: « Περί λήψης απόφασης για δημιουργία λογαριασμών στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και ορισμού διαχειριστή τους καθώς και αναπληρωτή αυτού».

ΘΕΜΑ 6ο: « Περί ενεργειών για άμεση υλοποίηση της απόφασης για μεταφορά των περιπτέρων στις νέες θέσεις και λήψη νέας απόφασης για μεταφορά του περιπτέρου που βρίσκεται επί της Λεωφόρου Μαραθώνος αρ. 53 στον Οικισμό του Μαραθώνα».

ΘΕΜΑ 7ο: « Περί δημιουργίας διαγράμμισης και σήμανσης για την ασφαλή διέλευση των πεζών στα σημεία: 1)Διασταύρωση των οδών Δημοκρατίας και Μιλτιάδου και 2) Στην Πλατεία Ηρώων».

ΘΕΜΑ 8ο: « Περί λήψης απόφασης για την απαγόρευση εισόδου αυτοκινήτων και μηχανών στην Αφετηρία Μαραθωνίου Δρόμου ».

ΘΕΜΑ 9ο: « Περί λήψης απόφασης για το φωτισμό σημείων της Κοινότητας Μαραθώνα που πρέπει να αναδειχθούν ».

ΘΕΜΑ 10ο: « Περί λήψης απόφασης για την απαγόρευση στάθμευσης σε οριοθετημένο σημείο έμπροσθεν του Κέντρου Προβολής –Μουσείου Μαραθωνίου Δρόμου ».

ΘΕΜΑ 11ο« Περί λήψης απόφασης για παραχώρηση χρήσης της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων “Αποθήκη” στο Κάτω Σούλι, στο Σύλλογο Μιλτιάδη κατόπιν αιτήματός του ».

Ο  Πρόεδρος  του Συμβουλίου 

Κοινότητας Μαραθώνα

     Κωνσταντίνος Λάσκος       

Μοιραστείτε το
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •