Δωρεάν προληπτικός ιατρικός και οδοντιατρικός έλεγχος

administrator Δελτία τύπου Σχολιάστε

Δωρεάν Προληπτικός Οδοντιατρικός και Ιατρικός Έλεγχος από τις 22 Απριλίου έως τις 25 Απριλίου 2019 θα διεξαχθεί στο χώρο του Πολιτιστικού Αθλητικού Κέντρου Μαραθώνα από «Το Χαμόγελο του Παιδιού», σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών, τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Αττικής, και τον Δήμο Μαραθώνα.

Συγκεκριμένα:

  • τη Μεγάλη Δευτέρα 22 Απριλίου, εξέταση από οδοντίατρο και παιδίατρο
  • τη Μεγάλη Τρίτη 22 Απριλίου, εξέταση από οδοντίατρο και γενική ιατρό/παθολόγο
  • τη Μεγάλη Τετάρτη 23 Απριλίου, εξέταση από οδοντίατρο και παιδίατρο
  • τη Μεγάλη Πέμπτη 24 Απριλίου, εξέταση από οδοντίατρο και γενική ιατρό/παθολόγο

Τηλέφωνο επικοινωνίας για ραντεβού:22940-92244 και 22940-99645

Η πρωτοβουλία Προληπτικής Ιατρικής εντάσσεται στο νέο πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας «ΟΠΑΠ στη Γειτονιά», που ως στόχο έχει να ανταποκριθεί σε βασικές ανάγκες των τοπικών κοινωνιών, όπως η προαγωγή και η διασφάλιση της υγείας ενηλίκων και παιδιών μέσω προληπτικών διαγνωστικών εξετάσεων. Ο ΟΠΑΠ αποτελεί διαχρονικά σταθερό υποστηρικτή της ελληνικής κοινωνίας και οικονομίας. Με επίκεντρο τη νέα γενιά, η στρατηγική Εταιρικής Υπευθυνότητας της εταιρείας βασίζεται στους πυλώνες της Υγείας, του Αθλητισμού και της Απασχόλησης, εξυπηρετώντας ουσιαστικές ανάγκες και υλοποιώντας αποτελεσματικές παρεμβάσεις.

Στον τομέα της Υγείας αναβαθμίζει την υγεία των παιδιών ανακαινίζοντας τα δύο σημαντικότερα Παιδιατρικά Νοσοκομεία στην Ελλάδα, «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτη & Αγλαΐας Κυριακού». Στον τομέα του Αθλητισμού χτίζει το μέλλον υλοποιώντας το καινοτόμο πρόγραμμα «ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ» και στον τομέα της Απασχόλησης δίνει νέα πνοή στην αγορά με το πρόγραμμα «ΟΠΑΠ Forward», που σχεδιάστηκε για να προσφέρει μια μοναδική προοπτική σε αναπτυσσόμενες μικρομεσαίες επιχειρήσεις της χώρας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από το 2002 έως και σήμερα έχουν επισκεφθεί το Κινητό Πολυιατρείο «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» και τις δύο κινητές μονάδες Προληπτικής Ιατρικής του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», περισσότερα από 115.000 παιδιά από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.                                                                                                         

Σας ευχαριστούμε και είμαστε στη διάθεσή σας,

Με εκτίμηση,

Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας,

Πολιτισμού & Αθλητισμού Δήμου Μαραθώνος

Σχολιάστε