Εγκρίθηκε χρηματοδότηση 155.000 ευρώ από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων για την Ε’ Κατασκήνωση του Αγίου Ανδρέα

websupport Δελτία τύπου, Τεχνικές Υπηρεσίες

Κατόπιν αιτήματος του Δήμου Μαραθώνος στις 1/9/2021 προς το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, με απόφαση της Υφυπουργού Δόμνας Μιχαηλίδου, εγκρίθηκε η χρηματοδότηση ύψους 155.000 ευρώ για την υλοποίηση βελτιωτικών εργασιών στις εγκαταστάσεις της Ε’ Κατασκήνωσης ΑμεΑ στον Άγιο Ανδρέα.

Οι βελτιωτικές αυτές εργασίες είναι απολύτως απαραίτητες για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των παιδιών που συμμετέχουν στο κατασκηνωτικό μας πρόγραμμα, καθώς χρειάζονται ιδιαίτερη στήριξη λόγω των αυξημένων αναγκών τους.

Ο Δήμος Μαραθώνος είναι ένας από τους 6 Δήμους που υπέβαλαν το σχετικό αίτημα.

Η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδια για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής ΑλληλεγγύηςΔόμνα Μιχαηλίδου, δήλωσε: «Συνεχίζουμε την ενίσχυση των παιδιών μας και των οικογενειών τους, χρηματοδοτώντας με επιπλέον 535.000 ευρώ δημοτικές κατασκηνώσεις. Με τον τρόπο αυτό, φροντίζουμε για την δημιουργική απασχόληση των παιδιών μέσα από εκπαιδευτικές δραστηριότητες, διευκολύνοντάς την καθημερινότητα πολλών οικογενειών, αλλά και ενισχύοντας το έργο των Δήμων».

Ο Δήμαρχος Μαραθώνος Στέργιος Τσίρκας ευχαριστεί θερμά την Υφυπουργό για την άμεση ανταπόκριση και την σημαντική στήριξη στο Κοινωνικό έργο του Δήμου, καθώς με την παρούσα χρηματοδότηση η Κατασκήνωσή μας θα ανεβάσει ακόμη περισσότερο το επίπεδο στις υπηρεσίες που κάθε καλοκαίρι προσφέρει στα παιδιά που φιλοξενεί.

Μοιραστείτε το
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •