Δημοτικό συμβούλιο

Ενημέρωση για τη συμπεριφορά του κ. Ρέρρα στο Δημοτικό Συμβούλιο της 25ης Νοεμβρίου 2022

websupport Δελτία τύπου

Προς αποκατάσταση της αλήθειας και της πραγματικότητας για όσα αναφέρει ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Αλέξανδρος Ρέρρας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για το Δημοτικό Συμβούλιο της 25ης Νοεμβρίου, βάσει των πραγματικών γεγονότων, ενημερώνουμε τους δημότες μας ως εξής:

Ο κ. Ρέρρας κατά τη διάρκεια των ανακοινώσεων πριν την  συζήτηση των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης,  προέβη σε απρεπείς χαρακτηρισμούς μιλώντας για αρπακτικά, αναφέροντας επί λέξει τη φράση «Το Δημοτικό Θέατρο Μαραθώνα έχει πέσει σε νύχια αρπακτικών».

Προφανώς, τέτοιες αναφορές και συμπεριφορές προσβάλλουν την τιμή και υπόληψη όλων των συναδέλφων, ειδικά δε όταν γίνονται χωρίς στοιχεία ή επιχειρήματα. Ο κ. Ρέρρας, παρά το γεγονός ότι του ζητήθηκε από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, δεν ανακάλεσε και δεν ζήτησε συγγνώμη, αλλά ανταπάντησε ότι δεν ανακαλεί και επιπλέον, είχε το απύθμενο θράσος να προσφύγει στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση, όπως ο ίδιος δηλώνει στην ανάρτησή του, επειδή δήθεν η αποπομπή του ήταν άδικη.

Τέτοιες πρακτικές, όπως του συγκεκριμένου συναδέλφου, προσβάλλουν το κύρος και την αξιοπρέπεια προσώπων και θεσμών. Η συγγνώμη θα ήταν το ελάχιστο δείγμα αυτοσεβασμού και παρρησίας. Στη δημοκρατία η κριτική είναι σεβαστή και ευπρόσδεκτη. Οι συλλήβδην κατηγορίες και οι αστήρικτη λασπολογία δεν αποτελούν «συνηθισμένη αντιπολιτευτική ρητορική». Δυστυχώς, κάποιοι αδυνατούν να κατανοήσουν το θεσμικό τους ρόλο και να ανταποδώσουν την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας.

Μοιραστείτε το
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •