Ενημέρωση Πολιτικής Προστασίας Δήμου Μαραθώνος

websupport Πολιτική Προστασία 2 Σχόλια

Ο Δήμος Μαραθώνος, μετά από εντολή του Δημάρχου Μαραθώνος κ. Στέργιου Τσίρκα, προμηθεύτηκε σε πρώτη φάση, 4  ηλεκτρονικές σειρήνες Πολιτικής Άμυνας – Πολιτικής Προστασίας.

Θα τοποθετηθούν και οι τέσσερις, αρχής γενομένης από σήμερα και μέχρι το τέλος της  επόμενης εβδομάδας στα 4 Δημοτικά Καταστήματα των Κοινοτήτων του Δήμου μας. Στο παλαιό Δημαρχείο Μαραθώνα, στο Δημοτικό Κατάστημα Νέας Μάκρης, στο Δημοτικό Κατάστημα Γραμματικού και στο Δημοτικό Κατάστημα Βαρνάβα.

Σήμερα Παρασκευή 5/2/2021 θα τοποθετηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα της Κοινότητας Νέας Μάκρης επί της Λ. Μαραθώνος  μία από τις 4 ηλεκτρονικές  σειρήνες Πολιτικής Άμυνας.

Οι εργασίες τοποθέτησής της θα διαρκέσουν από τις 8.30 μέχρι τις 11.00 το πρωί. Επειδή θα γίνει δοκιμή για την καλή λειτουργία τους, προς αποφυγή παρεξηγήσεων για την πληροφόρηση των κατοίκων της Νέας Μάκρης θα αναρτηθεί σχετική ειδοποίηση στο site του Δήμου και όχημα της Πολιτικής Προστασίας θα ενημερώνει τους κατοίκους στις γειτονιές της Νέας Μάκρης με ντουντούκα.

Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας

Μοιραστείτε το
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σχόλια 2

  1. Αυτές η ενημερώσεις γίνονται τουλάχιστον μία εβδομάδα νωρίτερα, όχι την ημέρα που θα ακουστούν οι σειρήνες. Ο κ. Κυπαρίσσης που έκανε το test στην ταράτσα του δημαρχείου στη Νέα Μάκρη δεν το γνωρίζει αυτό; Ασκήσεις “Παρμενίων” δεν έχει περάσει σαν στέλεχος των Ε.Δ.? Ο κόσμος τρελάθηκε μες το καταμεσήμερο σε ώρα κοινης ησυχίας γύρο στις 3:00 μμ με τις δοκιμές, βγήκαν οι άνθρωποι στα μπαλκόνια σαστισμένοι… Δεν είναι οι καιροί για τέτοιες “πλάκες”!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *