Ενημέρωση σχετικά με τη διεξαγωγή μοριακών τεστ στο Δημοτικό Κατάστημα Νέας Μάκρης

websupport Δελτία τύπου

Σας ενημερώνουμε ότι τα μετά την διεξαγωγή των μοριακών τεστ στα οποία υποβλήθηκαν την Δευτέρα 5 Απριλίου όλοι οι υπάλληλοι και οι αιρετοί του Δημοτικού Καταστήματος Νέας Μάκρης,  αμέσως μόλις εντοπίστηκε  ένα  επιβεβαιωμένα θετικό  κρούσμα σε στέλεχος της Δημοτικής Αρχής, τα αποτελέσματα  έδειξαν ότι είναι όλοι αρνητικοί στον κορονοϊό.

Επιπλέον έχει ήδη πραγματοποιηθεί απολύμανση στο Δημοτικό Κατάστημα την ίδια ημέρα και τηρούνται όλα απαραίτητα μέτρα προστασίας σύμφωνα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, τα οποία ωστόσο εφαρμόζαμε και πριν τον εντοπισμό του θετικού κρούσματος.

Να σας ενημερώσουμε επιπλέον ότι ο ασθενήςαμέσως μόλις πληροφορήθηκε ότι είναι θετικός στον ιό το στις 8.00 το πρωί της Δευτέρας 5 Απριλίου, μετά το μοριακό τεστ στο οποίο είχε υποβληθεί, ενημέρωσε την ίδια ώρα, τον Δήμαρχο Μαραθώνος κ. Στέργιο Τσίρκα, την Διευθύντρια Οικονομικών του Δήμου κα. Άννα Σωτήρχου καθώς και όλους όσοι ήρθαν σε επαφή μαζί του τις προηγούμενες ημέρες και παρέμεινε σε καραντίνα.

Άμεσα ο Δήμαρχος Μαραθώνος κ. Στέργιος Τσίρκας προχώρησε στην διεξαγωγή μοριακών τεστ σε όλους  τους υπαλλήλους και τους αιρετούς  του Δημοτικού Καταστήματος, εφαρμόζοντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για την αποφυγή της διασποράς. Τις επόμενες ημέρες θα υποβληθούν ξανά σε τεστ ανίχνευσης κορονοϊού όσοι είχαν έρθει σε άμεση επαφή με το κρούσμα.

Ο Δήμος Μαραθώνος  με τις άμεσες και έγκαιρες ενέργειές του, αντιμετωπίζει αποτελεσματικά την πανδημία και παρέχει όλες τις δικλείδες ασφαλείας σε υπαλλήλους και αιρετούς. Η υγεία προέχει ειδικά την παρούσα περίοδο.

Ευχόμαστε περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον αιρετό  που αντιμετωπίζει την ασθένεια ήπια και αναμένουμε να επιστρέψει γρήγορα υγιής και δυνατός στην πρότερη καθημερινότητά του.

Μοιραστείτε το
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •