Επίστρεψε η ράμπα κολύμβησης Seatrack στην παραλία της Νέας Μάκρης

websupport Δελτία τύπου 1 Σχόλιο

Τοποθετήθηκε εκ νέου, την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020, η ράμπα κολύμβησης Seatrack για άτομα με κινητικά προβλήματα, στην παραλία Νέας Μάκρης.

«Δίδεται η δυνατότητα πρόσβασης -για τους συμπολίτες μας, με κινητικά προβλήματα ή άλλη αναπηρία, στη θάλασσα- όπου θα μπορούν πλέον με ασφάλεια ν’ απολαμβάνουν το μπάνιο τους. Δεν υπήρχε περίπτωση ν’ αγνοήσουμε ή να ξεχάσουμε την κατηγορία εκείνη των συνανθρώπων μας, οι οποίοι λαχταρούν όπως όλοι μας, να περάσουν λίγο χρόνο χαλάρωσης, αλλά και να ωφεληθούν από τη λεγόμενη θαλασσοθεραπεία. Από τώρα μεριμνούμε, έτσι ώστε το επόμενο καλοκαίρι να τοποθετηθεί και δεύτερη ράμπα σε κάποια παραλία του δήμου μας. Να ευχηθούμε Καλό Καλοκαίρι σε όλους!» δηλώνει ο Δήμαρχος Μαραθώνος κ. Στέργιος Τσίρκας.

Σχόλια 1

 1. Όλα αυτά είναι καλά και ενδιαφέροντα γεγονότα!

  Εν τω μεταξύ, θα είχε ακόμη περισσότερο ενδιαφέρον να μας ενημερώσετε με το πρόγραμμα του Δήμου για το μπάλωμα των λακκουβών στους δρόμους του Ζούμπερι.

  Επί παραδείγματι, στην οδό Αεροπορίας, που πρόσφατα μερικές λακκούβες μπαλωθήκανε πρόχειρα, πλην όμως έχουν μείνει αρκετές ανέπαφες ανηφορίζοντας πρός την Μαραθώνος.

  Άλλο παράδειγμα είναι στην οδό Κολοκοτρώνη κοντά στην διασταύρωση με την Ρόδων. Εκεί έχουμε 2 μεγάλες λακκούβες μετά από αντίστοιχες ζημιές στο δίκτυο ύδρευσης. Η μία παραμένει απείραχτη πάνω από 2-3 χρόνια και η άλλη, που μπλοκάρει εντελώς την στροφή πρός την Ρόδων, έγινε πριν από λίγους μήνες.

  Αυτό είναι ένα μικροσκοπικό δείγμα από τα αμέτρητα που υπάρχουν σήμερα τουλάχιστον στην περιοχή αυτή. Θεωρώ άσκοπο να συνεχίσω με περισσότερα παραδείγματα.

  Ευχαριστώ,

Σχολιάστε