Ετοιμότητα υπηρεσιών και εθελοντικών ομάδων Δήμου Μαραθώνος

websupport Πολιτική Προστασία

ΣΧΕΤ: α) Το με αρ. πρωτ. 4474/27-05-2021 (ΑΔΑ : ΩΜ6Μ46ΜΤΛΒ-Ο7Ρ) έγγραφο της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας «Έκδοση ημερήσιου Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς από την Γ.Γ.Π.Π. κατά την αντιπυρική περίοδο 2021».
β) Τό με αρ. πρωτ. 3301/22-07-2021 έγγραφο του Ε.Σ.Κ.Ε.ΔΙ.Κ./Κ.Ε.Π.Π. της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.
Στο πλαίσιο του (α) σχετικού σας διαβιβάζουμε το (β) σχετικό με συνημμένο το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδόθηκε την Πέμπτη 22-07-2021 και ισχύει για το Παρασκευή 23-07-2021, για ενημέρωση και δρομολόγηση δράσεων ετοιμότητας, σύμφωνα με τον αντίστοιχο για την προβλεπόμενη κατηγορία κινδύνου σχεδιασμό.
Για τις περιοχές που η πρόβλεψη του κινδύνου πυρκαγιών εκτιμάται ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΗ (ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ 4) το (β) σχετικό αποτελεί και το ιδιαίτερο προειδοποιητικό σήμα προκειμένου οι φορείς να τεθούν σε κατάσταση ετοιμότητας πολιτικής προστασίας.

Με εντολή του Δημάρχου Μαραθώνος κ. Στέργιου Τσίρκα και συντονισμό του Αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας κ. Ευάγγελου Κυπαρίσση οι αρμόδιες υπηρεσίες και οι εθελοντικές ομάδες του Δήμου που εμπλέκονται σε έργα και δράσεις για την αντιμετώπιση κινδύνων από επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα , θα βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα και επιφυλακή βάσει του σχεδιασμού του Δήμου, από σήμερα το βράδυ προκειμένου να αντιμετωπιστούν πιθανά προβλήματα λόγω πολύ υψηλής επικινδυνότητας εκδήλωσης και εξάπλωσης δασικών πυρκαγιών. 

Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας

Μοιραστείτε το
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •