Ημερήσιος Χάρτης Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς 4/7/2022

websupport Χάρτες επικινδυνότητας 1 Σχόλιο

Ημερήσιος Χάρτης Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς – 4/7/2022

Βρείτε τον καθημερινά εδώ ➡ https://bit.ly/2RcEa12

Μοιραστείτε το
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Σχόλια 1

 1. Καλησπέρα σας και καλη σας εβδομάδα.
  Θα ήθελα να σας εκφράσω τη δυσαρέσκεια μου κάθε φορά που ερχόμαστε στην περιοχή του Σχοινιά, να υπάρχει περιπολικό και να μην επιτρέπει να προσεγγίσουμε την ΕΛΕΥΘΕΡΗ παραλία.
  Θεωρώ ότι εάν υπάρχει κίνδυνος πυρκαγιάς λόγω του ανέμου που επικαλείστε θα μπορούσε να υπάρξει αλλού είδους μέριμνα, Π.χ. περιπολίες εθελοντών πυροσβεστων, κάποια υδροφόρα του Δήμου σε επιφυλακή, κτλ.
  Όχι να κατεβάζετε ρολά, επειδή δεν μπορείτε να ανταποκριθειτε στο αυτονόητο και στα 50 μέτρα να ζουν και να βασιλεύουν 30+ χρονια τα οργανωμένα Beach bar με τις υπερβολικές χρεώσεις, που έχουν καταστρέψει όλη τη φύση για να τοποθετήσουν τις αυθαίρετες κατασκευές τους και τις ομπρέλες τους.
  Μας οδηγείτε, γιατί είναι πλεον μονόδρομος να πηγαίνουμε σε αυτούς…
  Πάραυτα αναγκαστικά πήγαμε στην “ελεύθερη παραλία ” του Μαραθώνα, για πόσο ακόμα δεν ξέρω, κάτι θα βρεθεί για να αποκλειστουμε και από εκεί… και ήταν όλα άψογα, το δημοτικό parking, ο υπάλληλος που άλλαζε συχνά σακούλες στους κάδους κτλ.
  Οπότε πιστεύω εάν θέλετε πραγματικά να βοηθήσετε τον Δήμο σας και να έχετε επισκέπτες που θα αφήνουν τα χρήματα τους στην περιοχή σας και θα σας προτιμούν, θα πρέπει να δείτε σοβαρά την πρόσβαση στην ελεύθερη παραλία, σε συνεργασία και με τους υπόλοιπους φορείς, περιφέρεια, πυροσβεστική, κτλ. Γιατί με την ίδια λογική θα πρέπει να κλείσουμε και την Εύβοια, τη Σάμο και όλα τα μέρη που καίνε κάθε χρόνο…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *