Καταπολέμηση κουνουπιών

Καταπολέμηση κουνουπιών | Πρόγραμμα 2019 | 11η Εφαρμογή από εδάφους

administrator Δελτία τύπου Leave a Comment

Η Διεύθυνση Υγειονομικού Ελέγχου και Περιβαλλοντικής Υγιεινής της Π.Ε. Ανατολικής Αττικής, ως υπεύθυνη εφαρμογής του προγράμματος καταπολέμησης κουνουπιών για το έτος 2019, αξιολογώντας τα ευρήματα των δειγματοληψιών προνυμφων κουνουπιών, σε συνεργασία με την Τεχνική Επιτροπή Παρακολούθησης – Παραλαβής του έργου και την υπεύθυνη επιστήμονα της αναδόχου εταιρίας εκτέλεσης του έργου, αποφάσισαν τη συνέχεια των ψεκασμών των κουνουπιών (προνυμφοκτονιών) με τον 11ο κύκλο εφαρμογών, από τη Δευτέρα 5 Αυγούστου ως εξής :

1. Τη διενέργεια της 11ης εφαρμογής ψεκασμών από εδάφους, του προγράμματος καταπολέμησης κουνουπιών στις οικολογικά προστατευμένες περιοχές (φυσικά συστήματα) της Ανατολικής Αττικής, με εγκεκριμένο βιολογικό σκεύασμα.

Συγκεκριμένα, για το Δήμο Μαραθώνος

  • στη περιοχή της Μπρεξίζας την 14.8.2019
  • στη περιοχή του Σχινιά κατά τις ημερομηνίες 5, 6, 7, 8, 9, 12, 14 και 16.8.2019
  • και στη περιοχή του Στρατηγείο Διοικήσεως Ανατολικής Μεσογείου – ΣΔΑΜ στις 13.8.2019 (Σχινιάς)

2. Τη διενέργεια της 11ης εφαρμογής ψεκασμών από εδάφους, του προγράμματος καταπολέμησης κουνουπιών σε περιοχές-εστίες περιαστικά όλων των Δήμων της Ανατολικής Αττικής, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από τη σύμβαση του έργου, με εγκεκριμένο προνυμφοκτόνο βιοκτόνο σκεύασμα βάσει της εγκυκλίου του Υπουργείου Υγείας.

Σχολιάστε