“Οικογένεια είναι…”: Μια ανοιχτή εκδήλωση στο “Θάλπος” στις 24 Απριλίου, με τη συμμετοχή και της Υπουργού Σοφίας Ζαχαράκη

websupport Δελτία τύπου Σχολιάστε

Ποιες μορφές παίρνει η οικογένεια σήμερα; Ποια είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, ποιες είναι οι πιέσεις που δέχεται, τι έχει αλλάξει και τι έχει παραμείνει ίδιο στο πέρας των δεκαετιών. Ποιες είναι οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα μέλη της οικογένειας, που μπορούν να βρουν λύσεις και φυσικά ποιο μπορεί να είναι το μέλλον της….

Την Τετάρτη, 24 Απριλίου, στις 19:00 στην έδρα του Κέντρου Ημέρας (Λεωφόρος Ποσειδώνος 15, Νέα Μάκρη) το Κέντρο Ημέρας & η Κινητή Μονάδα Ενηλίκων Μαραθώνα του φορέα «Θάλπος – Ψυχική Υγεία» διοργανώνουν μία ανοιχτή εκδήλωση, με θέμα την οικογένεια σήμερα.

Σε μία εποχή που όλα αλλάζουν, η Ελληνική οικογένεια αναζητά τη θέση και το ρόλο της. Πυρηνική, μονογονεϊκή, διευρυμένη, θετή, με παιδιά που μεγαλώνουν οι παππούδες, αλλά και οικογένεια χωρίς παιδιά.

Έξι γυναίκες συζητούν, αναλύουν, επιχειρηματολογούν και παρουσιάζουν τις απόψεις και τα προσωπικά τους βιώματα με θέμα την «Οικογένεια».

Σοφία Ζαχαράκη – Υπουργός Κοινωνικής Συνοχής & Οικογένειας

Ζωή Ράπτη – τ. Υφυπουργός Υγείας , Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπος

Αθηνά Πάσσιου – Πρόεδρος φορέα «Θάλπος – Ψυχική Υγεία»

Ελεονώρα Μελέτη – Δημοσιογράφος, υποψήφια Ευρωβουλευτής Ν.Δ.

Τζένη Μπότση – Ηθοποιός

Μαρία Παναγοπούλου – Δημοσιογράφος, Συγγραφέας

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή στο κοινό.

Μοιραστείτε το
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *