Μεγάλη επιτυχία γνώρισε η συμμετοχή του Δήμου Μαραθώνος στην “πράσινη” Έκθεση Attica Green Expo

websupport Ανακύκλωση, Δελτία τύπου, Καθαριότητα Σχολιάστε

Πολλούς επισκέπτες από το κοινό, τα σχολεία της Αττικής που βρέθηκαν στο κλειστό του Τάε Κβο Ντο αλλά και άλλους εκθέτες, δέχθηκε το περίπτερο του Δήμου Μαραθώνος στην Attica Green Expo, τη μεγαλύτερη “πράσινη” Έκθεση στην Ελλάδα.

Οι επισκέπτες έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον στις περιβαλλοντικές δράσεις που αναλαμβάνει ο Δήμος Μαραθώνος, ειδικά στο έργο της Βιοκλιματικής Ανάπλασης του κέντρου της Νέας Μάκρης, αλλά και στα σχέδια του για “πράσινη ανάπτυξη”, όπως, λ.χ. δια της συμμετοχής του στην Αθηναϊκή Ενεργειακή Συμμαχία.

Το περίπτερο του Δήμου Μαραθώνος στην Attica Green Expo επισκέφθηκαν, μεταξύ άλλων, η Δήμαρχος Ραφήνας, κ. Δήμητρα Τσεβά-Μήλα, ο Δήμαρχος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης κ. Γρηγόρης Κωνσταντέλλος και αρκετοί επίσημοι που συμμετείχαν στα παράλληλα πάνελ της Έκθεσης.

Από πλευράς Δήμου, το παρών τους έδωσαν ο Δήμαρχος Μαραθώνος, Στέργιος Τσίρκας, ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Καθαριότητας & Ανακύκλωσης, Γιώργος Ζούρος και ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος σε περιβαλλοντικά θέματα Δημήτρης Κουλουμπής.

Για τη συμμετοχή του Δήμου μας στη διοργάνωση συνεργάστηκαν ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Ζούρος, ο ειδικός συνεργάτης του Δημάρχου Χρήστος Δραγώτης, και οι υπάλληλοι του Δήμου μας Μαρία Καλλιακούδα και Ευαγγελία Τσιμήνη.

Μοιραστείτε το
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *