Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βάδην 35 χλμ και το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου «Μαραθώνια 2023» στο Σχινιά

websupport Αθλητισμός, Δελτία τύπου

Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22 Ιανουαρίου το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 35 χλμ βάδην ανδρών-γυναικών σε διοργάνωση του ΣΕΓΑΣ στο Κωπηλατοδρόμιο Σχινιά, όπως επίσης και το Περιφερειακό Πρωτάθλημα  Ανωμάλου Δρόμου  «Μαραθώνια 2023» στο πευκοδάσος Σχινιά σε συνδιοργάνωση των ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αττικής, του Αθλητικού Συλλόγου Φειδιππίδης Μαραθώνα και του Συλλόγου ΣΑΚΑ.

Παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Μαραθώνος Στέργιος Τσίρκας, ο Βουλευτής Αν. Αττικής Βασίλης Οικονόμου,  η Προέδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα, η Αντιπρόεδρος Βούλα Παχατουρίδου, μέλη του Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ, τα μέλη Υψηλού Αθλητισμού του ΣΕΓΑΣ Καρατζά Λούλα και Αργιτάκη Ξενια, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΜΑ Μανώλης Γεωργάτος, οι Αντιδήμαρχοι Χρήστος Στάμος, Νίκος Καραγιάννης και άλλοι εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής, ο Τοπικός Σύμβουλος Παναγιώτης Γκιάλπης, η Πρόεδρος και μέλη του Αθλητικού Συλλόγου Φειδιππίδης Αγγελική Ράϊκου, ο Συντονιστής Εθνικών ομάδων Κ18, Κ20 Στέφανος Ματάκης, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Χάρης Παπαδιάς, ο Πρόεδρος ΕΑΣ Αθήνας Μπάμπης Γεωργακόπουλος, ο Τεχνικός Σύμβουλος ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αθήνας Χρύσανθος Καρούζος, εκπρόσωποι Συλλόγων και Εθελοντικών Ομάδων του Δήμου κ.α.

Ο Δήμαρχος Μαραθώνος Στέργιος Τσίρκας έδωσε συγχαρητήρια στους συμμετέχοντες και των δυο των αγώνων και παράλληλα εξέφρασε και την πρόθεση του Δήμου, που είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με τον αθλητισμό,  να είναι αρωγός σε κάθε αθλητική διοργάνωση.

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βάδην νικητές ήταν η Κυριακή Φιλτισάκου και ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ ενώ παράλληλα με το Πρωτάθλημα, πραγματοποιήθηκαν και αγώνες  20χλμ. και 10χλ. ανδρών και γυναικών αλλά και 5 χλμ κοριτσιών.

Ο Περιφερειακός Αγώνας Ανώμαλου Δρόμου «Μαραθώνια 2023» ξεπέρασε κάθε ρεκόρ με πάνω από 1.100 συμμετοχές στο αγώνισμα των 500μ. Κ12 κοριτσιών έως και των 8.000μ. ανδρών. Νικητές οι  Γιώργος Σταμούλης (8.000 μ. ανδρών) και η Ντενίσα Μπάλλα (6.000 μ. γυναικών).

Θερμά συγχαρητήρια και πάντα επιτυχίες σε όλους τους αθλητές!

Μοιραστείτε το
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •