Ξεκίνησε η αντικατάσταση αμιαντοτσιμεντοσωλήνων σε Ζούμπερι και Μάτι

websupport Δελτία τύπου, Υπηρεσία Ύδρευσης 1 Σχόλιο

Ξεκίνησε σήμερα Πέμπτη 15/9 το μεγάλο έργο της αντικατάστασης των αμιαντοτσιμεντοσωλήνων ύδρευσης σε Ζούμπερι και Μάτι, το οποίο θα απαλλάξει τους δημότες μας από τα χρόνια προβλήματα διακοπής υδροδότησης και ποιότητας πόσιμου νερού των περιοχών αυτών. 

Ταυτόχρονα, προχωράμε με ανεξάρτητες με αυτή εργολαβίες, στην βελτίωση του δικτύου ύδρευσης και σε άλλες προβληματικές περιοχές του Δήμου μας.

Επιπλέον, έχουμε έτοιμη προμελέτη και αίτημα χρηματοδότησής μας από το Ταμείο Ανάκαμψης προϋπολογισμού 27.000.000 ευρώ για τον καθολικό εκσυγχρονισμό του δικτύου ύδρευσης της Δημοτικής Κοινότητας Μαραθώνα, που αφορά σε αντικατάσταση αγωγών, εγκατάσταση συστήματος τηλεμετρίας κ.α., τα οποία θα καταθέσουμε στο Υπουργείο Περιβάλλοντος.

Ο εκσυγχρονισμός των παλαιωμένων υποδομών για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής μας συνεχίζεται.

Μοιραστείτε το
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Σχόλια 1

 1. Μόνο που “ξεχάσατε” να προσθέσετε στον πιασάρικο τίτλο της ανακοίνωσης ότι το “αφού έγινε πρώτα ασφαλτόστρωση στο Ζούμπερι μετά από τουλάχιστον 30(ίσως και παραπάνω;) χρόνια, τον Ιούνη οπότε τα ξαναξηλώνουμε όλα για να επανέρθει η κατάσταση όπως έχουν “εκπαιδευτεί” να την ανέχονται οι κάτοικοι”.
  Και σήμερα (12/11/2022) παρά τα φανφαρολογήματα σας (τρομάρα σας) ΔΕΝ έχουμε νερό πάντως στο Ζούμπερι.
  Και φυσικά δεν σηκώνει κανείς ούτε τηλέφωνο στο Δήμο όπως πάντα.
  Συγχαρητήρια : θα φάτε καλά στις επερχόμενες εκλογές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *