Ξεκίνησε η αστική συγκοινωνία του Δήμου Μαραθώνος: Ένα ΟΝΕΙΡΟ που έγινε ΠΡΑΞΗ

websupport Δελτία τύπου 1 Σχόλιο

Την Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023 ξεκίνησαν τα δρομολόγια του ΟΑΣΑ (314Γ) από Σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας προς Νέα Μάκρη.

Επίσης, τα δρομολόγια του 310Β προς Γραμματικό γίνονται τρία την ημέρα από ένα που υπήρχε.

Το τέρμα του 310 μετακινείται από την Αφετηρία του Μαραθωνίου Δρόμου και μεταφέρεται στο κοιμητήριο του Μαραθώνα, ώστε να εξυπηρετεί τον οικισμό.

Επιπλέον, ξεκίνησε η σύνδεση του Νέου Βουτζά με το 314. 

Ο Δήμαρχος Μαραθώνος Στέργιος Τσίρκας ευχαριστεί θερμά τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΑΣΑ Γιώργο Σπηλιόπουλο για τη συμβολή του, το βουλευτή Βασίλη Οικονόμου, την Πρόεδρο του Εξωραϊστικού Συλλόγου Νέου Βουτζά «Η Πρόοδος» Έμυ Κροκίδητον ειδικό σύμβουλο Τάσο Χρυσίνα και όλους όσους συνέβαλλαν σε αυτό το ΟΝΕΙΡΟ που έγινε ΠΡΑΞΗ. 

*ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ:

314Γ Νέα Μάκρη (Άγιος Κωνσταντίνος) – Δουκίσσης Πλακεντίας

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ:

 • Από Δουκίσσης Πλακεντίας 06:25 – 13:45 – 20:35
 • Από Νέα Μάκρη 07:20 – 14:45 – 21:35

310Β Γραμματικό – Ραφήνα – Μαραθώνας

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ:

 •   Από Γραμματικό (Κυκλικό δρομολόγιο) 06:55 – 14:20 – 20:05

Όλα τα δρομολόγια (ώρες και στάσεις) θα ανακοινωθούν αναλυτικά μέσα από την σελίδα του ΟΑΣΑ https://telematics.oasa.gr/ (στην κατηγορία “Επιλέξτε γραμμή”) και θα πυκνώσουν τους επόμενους μήνες ανάλογα με την κίνηση, κάτι το οποίο ήδη φαίνεται στο δρομολόγιο Βαρνάβα-Ζηρίνειο (509Β) και στην αναγκαιότητα και για επιπλέον δρομολόγια.

Μοιραστείτε το
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Σχόλια 1

 1. Πολύ σημαντική η προσθήκη λεωφορείου από Γραμματικό καθώς και το δρομολόγιο για Δουκισσης Πλ. Ωστόσο αφαιρέθηκε ένα σημαντικό δρομολόγιο από Μαραθώνα, 14.20, το οποίο χρησιμοποιουσαν τα παιδιά από γυμνασιο κσι Λυκειο, ώστε να πηγαίνουν σε φροντιστήρια της Μάκρης καθώς κσι στο γήπεδο για προπονήσεις. Αναγκάζονται τώρα να φεύγουν νωρίτερα από το μάθημα, ώστε να προλαβαίνουν το δρομολόγιο 13.35. Μήπως θα πρέπει να αλλάξει αυτο;
  Κάτι που έχει επίσης ανάγκη η περιοχή μας, είναι η προσθήκη δρομολογίων που πηγαίνουν στο εκπτωτικο χωριό, μια κσι κάθε φορα τα παιδιά της περιοχής κάνουν ολόκληρο ταξίδι για να φτάσουν εκεί.
  Η περιοχή που εινσι επίσης πολύ αδικημένη σε δρομολογια και σύνδεση με άλλες περιοχές εινσι το Κάτω Σούλι κσι ο Οικισμός Δικαστικών, αναγκάζοντας τους γονείς να κάνουν τα δρομολόγια αυτά.
  Ελπίζω το μήνυμα αυτό να βρει ανταπόκριση και να υλοποιηθεί στο άμεσο μέλλον.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *