Ξεκινά η αντικατάσταση των φωτιστικών στην παραλία της Νέας Μάκρης

websupport Δελτία τύπου, Τεχνικές Υπηρεσίες

Στο πλαίσιο των έργων υποδομής για την αναμόρφωση του Δήμου μας και την βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων, ξεκίνησε προχθές, Δευτέρα 29 Μαρτίου, η αποξήλωση των παλιών φωτιστικών στην παραλία της Νέας Μάκρης.

Στην θέση τους θα τοποθετηθούν νέες, σύγχρονες κολώνες ηλεκτροφωτισμού, τις οποίες έχουμε ήδη παραλάβει από την Πέμπτη 27 Μαρτίου, και θα κοσμούν όλο το παραλιακό μέτωπο από το ξενοδοχείο «Νηρέας» μέχρι την Αγία Κυριακή στην παραλία της Νέας Μάκρης. 

Η εικόνα της παραλίας στο θέμα του ηλεκτροφωτισμού τα τελευταία χρόνια ήταν απογοητευτική, με κολώνες φθαρμένες, μη λειτουργικές και πολλές φορές και επικίνδυνες για τους πολίτες, καθώς είχαν υποστεί τεράστιες φθορές τόσο από πάροδο των ετών όσο και λόγω υγρασίας.

Τις παλιές κολώνες θα παραλάβει εταιρία με την οποία ο Δήμος Μαραθώνος έχει σύμβαση για ανακύκλωση σιδήρου κ.α.

«Η ανάγκη να αντικαταστήσουμε τις φθαρμένες και μη λειτουργικές κολώνες ηλεκτροφωτισμού με στόχο να δώσουμε ξανά, μετά από τόσα χρόνια στην παραλία της Νέας Μάκρης την εικόνα που της αρμόζει, ήταν για εμάς επιτακτική. Τα νέα φωτιστικά θα κοσμούν την παραλία του Δήμου μας φωτίζοντάς την επαρκώς και με ασφάλεια. Το παρόν έργο εκτός από αναγκαίο είναι και επίκαιρο καθώς μπαίνουμε στην άνοιξη και όλο και περισσότεροι μόνιμοι κάτοικοι αλλά και επισκέπτες θα επιλέγουν την περιοχή μας για τη βόλτα τους», δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης και Έργων κ. Βαγγέλης Σωτηρίου.

Με την αντικατάσταση ηλεκτροφωτισμού συνεχίζουμε το επόμενο διάστημα και σε άλλες περιοχές που εντοπίζεται το πρόβλημα, όπως στην παραλία Μαραθώνα, στο Κάτω Σούλι, στην Πλατεία Νέας Μάκρης κ.α.

Μοιραστείτε το
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •