Ολοκλήρωση προγράμματος συνεργασίας του Δήμου Μαραθώνος με την Zero Stray Pawject

websupport Δελτία τύπου, Ζώα Συντροφιάς 2 Σχόλια

Η Διεύθυνση Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης Δήμου Μαραθώνος, πρωτοπόρα και ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη στη διαχείριση των ζώων συντροφιάς, σας ενημερώνει ότι το πρόγραμμα συνεργασίας του Δήμου με τη Φιλοζωική Οργάνωση «Zero Stray Pawject» έληξε.

Το πρόγραμμα διήρκησε 25 μήνες και αφορούσε αποκλειστικά και μόνο τους ιδιοκτήτες σκύλων, με επιδότηση τσιπαρίσματος και/ή στείρωσης των δεσποζόμενων σκύλων τους με ελάχιστο κόστος.

Ευχαριστούμε θερμά:

 • Τους Silja Schiller-Moumtzidis, διευθύντρια και συνιδρύτρια της Zero Stray Pawject, Inc και Θοδωρή Μουμτζίδη για την εξαιρετική συνεργασία καθώς και τη φιλοζωική οργάνωση του Ηνωμένου Βασιλείου Battersea Dogs and Cats Home.
 • Τους συνεργαζόμενους τοπικούς κτηνιάτρους.
 • Τους πολίτες που ανταποκρίθηκαν και ωφελήθηκαν εκείνοι και τα ζώα τους από το πρόγραμμα.

Από την αρχή του προγράμματος μέχρι και την ολοκλήρωσή του, εξυπηρετήθηκαν και οι 659 αιτήσεις που υποβλήθηκαν. Τοποθετήθηκαν 428 τσιπάκια σε δεσποζόμενα σκυλιά και στειρώθηκαν 565.

Θυμίζουμε ότι ο νέος νόμος 4830/21 απαιτεί, οι ιδιοκτήτες ζώων συντροφιάς, να προβούν στην επιλογή στείρωσης ή αποστολής DNA του ζώου τους και σήμανσης. Το πιστοποιητικό ηλεκτρονικής σήμανσης του ζώου, αποστέλλεται στον Δήμο.

Όλοι οι ιδιοκτήτες σκύλων, οι οποίοι έχουν αποστείλει το πιστοποιητικό ηλεκτρονικής σήμανσης στο Δήμο Μαραθώνος, καλούνται να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 22943-20957, προκειμένου να τους σταλεί στο πλησιέστερο τοπικό δημοτικό κατάστημα η κονκάρδα με την αναγραφή του αριθμού δημοτικού μητρώου του σκύλου τους, μια ακόμα προσφορά της Ζero Stray Pawject.

Ενισχύουμε την προσπάθειά μας για τη μείωση του πληθυσμού αδέσποτων σκύλων με νέες δράσεις και διάθεση προσφοράς προς τον πολίτη και τα ζώα συντροφιάς.

Μοιραστείτε το
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Σχόλια 2

 1. ΓΕΙΑ ΣΑΣ.ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ,ΕΙΧΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΠΡΙΝ 2 ΜΗΝΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΑΝΑ ΟΠΟΥ ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΗΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ,ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΜΗΠΩΣ “ΤΡΕΧΕΙ” ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΠΩΣ ΤΟ “ZERO STRAY PAWJECT” ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΚΑΤΙ.ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΕΠΙΣΚΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΣΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΕΙΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΜΑΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΟΥΜΕ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

 2. ΓΕΙΑ ΣΑΣ.ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ,ΕΙΧΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΠΡΙΝ 2 ΜΗΝΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΑΝΑ ΟΠΟΥ ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΗΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΑ,ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΜΗΠΩΣ “ΤΡΕΧΕΙ” ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΠΩΣ ΤΟ “ZERO STRAY PAWJECT” ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΚΑΤΙ.ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΕΠΙΣΚΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΣΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΕΙΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΜΑΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΟΥΜΕ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

  Reply
  Αφήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *