Ο Δήμαρχος Μαραθώνος σε εκδήλωση στον Νέο Βουτζά παρουσία του Αμερικανού Πρέσβη

Τμήμα Πληροφορικής Δελτία τύπου

Στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Αθλητικός Σύλλογος Νέου Βουτζά «Η Πρόοδος» προκειμένου να τιμηθεί ο Πρέσβης των ΗΠΑ στη χώρα μας κ. Geoffrey Pyatt για τη δωρεά ενός φορητού απινιδωτή, παραβρέθηκε την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2020 ο Δήμαρχος Μαραθώνος κ. Στέργιος Τσίρκας.

Στο πρόσωπο του Αμερικανού πρέσβη, το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Συλλόγου Νέου Βουτζά «Η Πρόοδος» ευχαρίστησε και όλους τους εργαζόμενους της Αμερικανικής Πρεσβείας στην Αθήνα, οι οποίοι συνέβαλλαν στην ευγενική αυτή χειρονομία, ενώ τονίστηκε η χρησιμότητα του απινιδωτή σε έναν αθλητικό χώρο και σε μία προσπάθεια να μη χαθεί αδίκως καμία ανθρώπινη ζωή.

Λάτρης της ευρύτερης περιοχής και συγκεκριμένα του Δήμου Μαραθώνος, τον οποίο έχει επισκεφτεί αρκετές φορές, δήλωσε ο κ. Geoffrey Pyatt, του οποίου η σύζυγος κα Mary Pyatt έχει τρέξει στην Αυθεντική Μαραθώνια Διαδρομή και ο Δήμαρχος κ. Στέργιος Τσίρκας έσπευσε να τον καλέσει για μία επίσημη επίσκεψη στον ιστορικό Δήμο και ξενάγηση στους αρχαιολογικούς χώρους και στις φυσικές ομορφιές της περιοχής.

Επίσης, στο περιθώριο της εκδήλωσης, ο Δήμαρχος Μαραθώνος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών κ. Νικόλαο Πέππα, για χρηματοδοτήσεις κι έργα σε εξέλιξη, τα οποία αφορούν τον Δήμο, ενώ κλείστηκε κι ένα ραντεβού μεταξύ των δύο ανδρών, όπου θα συζητηθούν επισταμένως όλα τα ζητήματα.

Συνομιλίες όμως, είχε ο Δήμαρχος κ. Στέργιος Τσίρκας και με τις προέδρους των Εξωραϊστικών Συλλόγων Νέου Βουτζά «Η Πρόοδος» και «Μάτι», τις κυρίες Έμυ Κροκίδη και Τίνα Κολλάρου αντίστοιχα, αλλά και μέλη των δυο συλλόγων, αναφορικά με την κατάσταση όπως εξελίσσεται στις πυρόπληκτες περιοχές, το Ειδικό Χωρικό Σχέδιο για το Μάτι που προχωράει με γοργούς ρυθμούς καθώς και τις υπόλοιπες ενέργειες της Δημοτικής Αρχής προς την ταχεία επίλυση των ανοιχτών ζητημάτων που ταλαιπωρούν τους κατοίκους της Αμπελούπολης, του Ματιού, του Προβάλινθου και του Νέου Βουτζά.

Μοιραστείτε το
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •