Ο Δήμος Μαραθώνος βράβευσε τον επτάχρονο πιανίστα Στέλιο Κερασίδη

Τμήμα Πληροφορικής Δελτία τύπου

Σε μία εκδήλωση υψηλού επιπέδου, με αξιοσημείωτη υπουργική εκπροσώπηση και πλήθος κόσμου, η Δημοτική Αρχή του Δήμου Μαραθώνος βράβευσε τον μικρό πιανίστα, κάτοικο του Μαραθώνα, Στέλιο Κερασίδη, το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου στον Δημοτικό Κινηματογράφο Σινέ ΑΛΙΚΗ.

Η ιδέα για την τιμητική αυτή εκδήλωση ήταν του Δημοτικού Συμβούλου και Προέδρου της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου Μαραθώνος κ. Δημήτρη Παπαϊωάννου, ιδέα η οποία έγινε μ’ ενθουσιασμό αποδεκτή από τον Δήμαρχο κ. Στέργιο Τσίρκα.

Ο επτάχρονος πιανίστας ξεκίνησε να παίζει πιάνο σε ηλικία μόλις δυόμισι ετών, με την προτροπή και καθοδήγηση του πατέρα του κ. Φώτη Κερασίδη, ο οποίος είναι μουσικός και δάσκαλος πιάνου. Το αξιοθαύμαστο είναι ότι ο μικρός Στέλιος Κερασίδης έχει ήδη διακρίσεις σε παγκόσμιες διοργανώσεις και διαγωνισμούς, ενώ είναι προφανές ότι το μέλλον του διαγράφεται λαμπρό!

Στη διάρκεια της εκδήλωσης προβλήθηκε ντοκιμαντέρ με τίτλο «Μαθήματα πιάνου από έναν μικρό ήρωα» αφιερωμένο στη ζωή του μικρού σολίστ, ενώ για τον ταλαντούχο Στέλιο Κερασίδη μίλησαν εκπαιδευτές και συμμαθητές του από το σχολείο στο οποίο φοιτά, στον Μαραθώνα, εκπαιδευτές από το ωδείο του καθώς και οι γονείς του.

Ο Δήμαρχος Μαραθώνος κ. Στέργιος Τσίρκας απένειμε την αναμνηστική-τιμητική πλακέτα στον Στέλιο Κερασίδη και ο Πρόεδρος της Τουριστικής Επιτροπής κ. Δημήτρης Παπαϊωάννου βράβευσε την, επίσης ανήλικη, σολίστ Σοφία Σκρέκα, κόρη του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Κώστα Σκρέκα, η οποία είναι καλή φίλη του Στέλιου Κερασίδη.

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Στέλιος Πέτσας, o Υπουργός Τουρισμού κ. Χάρης Θεοχάρης, ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Κώστας Σκρέκας, ο Βουλευτής Ανατολικής Αττικής κ. Βασίλης Οικονόμου, η Ευρωβουλευτής κα Άννα – Μισέλ Ασημακοπούλου, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΜΑ κ. Μάνος Γεωργάτος, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Χρήστος Στάμος, Βαγγέλης Σωτηρίου, Αργύρης Λάσκος και Βαγγέλης Κυπαρίσσης, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Νίκος Καραγιάννης, οι πρόεδροι των Κοινοτήτων Νέας Μάκρης και Μαραθώνα κ.κ. Κώστας Κουλούκουζας και Κώστας Λάσκος αντίστοιχα, κοινοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι συλλόγων κ.α., τίμησαν με την παρουσία τους την εξαιρετική εκδήλωση, η οποία καλύφθηκε από την κρατική τηλεόραση.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο Πρόεδρος και Καλλιτεχνικός Διευθυντής της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Ελλάδος (ΣΟΝΕ) κ. Ευάγγελος Αραμπατζής, ο οποίος βράβευσε, με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΣΟΝΕ, τον Στέλιο Κερασίδη.

Μοιραστείτε το
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •