Τετράπολις

Παιδικοί Σταθμοί | Εγγραφές στο σχολικό έτος 2017-18 με το ΕΣΠΑ

administrator Δελτία τύπου Leave a Comment

Το ΝΠΔΔ ΤΕΤΡΑΠΟΛΙΣ του Δήμου Μαραθώνος ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους ότι οι αιτήσεις των εγγραφών και επανεγγραφών για τους βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς του Δήμου μας για το σχολικό έτος 2017-2018 θα υποβάλλονται από 15/5/2017 έως 02/06/2017 από τις 10:00π.μ. έως 13:00μ.μ στους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς της επιλογής σας.

Παράλληλα, η Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ) ανακοίνωσε ότι η πρόσκληση για την υλοποίηση της δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» για το σχολικό έτος 2017-2018, θ’ αναρτηθεί τον Μάιο (www.eetaa.gr). Ως εκ τούτου, καλεί τους δυνητικά ωφελούμενους να υποβάλουν τη φορολογική τους δήλωση για το έτος 2016, προκειμένου να υπολογιστούν τα εισοδήματα τους και να έχουν τη δυνατότητα δωρεάν ένταξης των παιδιών τους στους παιδικούς σταθμούς.

Στην παρούσα ανακοίνωση επισυνάπτεται η αίτηση εγγραφής, η αίτηση επανεγγραφής, τα απαραίτητα δικαιολογητικά και η ανακοίνωση της ΕΕΤΑΑ.

Οι επισυναπτόμενες αιτήσεις και δικαιολογητικά αφορούν στη διαδικασία που ακολουθεί το νομικό πρόσωπο και όχι τη δράση της ΕΕΤΑΑ.


Σχολιάστε