Παρουσία του Δημάρχου Μαραθώνος Στέργιου Τσίρκα στη Βουλή η συζήτηση για την επέκταση της αστικής συγκοινωνίας στον Δήμο Μαραθώνος

websupport Δελτία τύπου

Ο Δήμαρχος Μαραθώνος Στέργιος Τσίρκας παρακολούθησε την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου στη Βουλή  των Ελλήνων το επίκαιρο ερώτημα του Βουλευτού Ανατ. Αττικής Βασίλη Οικονόμου προς τον Υπουργό Υποδομών & Μεταφορών Κώστα Καραμανλή  για το πάγιο  και χρόνιο αίτημά μαςτην επέκταση της αστικής συγκοινωνίας στον Δήμο Μαραθώνος.

Από το βήμα της Βουλής ο Υπουργός Υποδομών & Μεταφορών,  ανακοίνωσε ότι άμεσα θα επεκταθεί η γραμμή κατά 7 με 10 χιλιόμετρα και θα φτάσει ως τη Νέα Μάκρη.

Κατόπιν, στην συζήτησή τους, ο Υπουργός ανακοίνωσε ότι είναι σε εξέλιξη οι μελέτες από τις αρμόδιες Υπηρεσίες για να καλυφθούν όλες οι περιοχές του Δήμου Μαραθώνος όπως επίσης και άλλων Δήμων της Αττικής, ενώ συζήτησαν και περαιτέρω λεπτομέρειες για την προοπτική επέκτασης της συγκοινωνίας σε Μαραθώνα, Γραμματικό και Βαρνάβα, όπως είναι ο κύριος στόχος μας, για την εξυπηρέτηση των κατοίκων μας.

Ο Δήμαρχος Μαραθώνος Στέργιος Τσίρκας ευχαρίστησε θερμά τον βουλευτή Αν. Αττικής Βασίλη Οικονόμου για την στήριξη, όπως επίσης και τον Υπουργό Υποδομών & Μεταφορών Κώστα Καραμανλή  για την ανταπόκριση στο δίκαιο αίτημα.

Σχετικό απόσπασμα από το επίκαιρο ερώτημα του Βουλευτού Αν. Αττικής Βασίλη Οικονόμου και την απάντηση του Υπουργού Υποδομών & Μεταφορών Κώστα Καραμανλή μπορείτε να παρακολουθήσετε στο παρακάτω βίντεο από το κανάλι της Βουλής.

Μοιραστείτε το
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •