Περιορίστε τις μετακινήσεις σας, περιορίστε την εξάπλωση του Κορωνοϊού

websupport Δελτία τύπου

Αγαπητοί μου συμπολίτες, Ζούμε όλοι μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο λόγω του κορωνοϊού. Έχει διαταραχθεί η καθημερινότητά μας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα χάσουμε την ανθρωπιά μας.

Είναι πολύ σημαντικό, όλες και όλοι να ακολουθούμε τις οδηγίες των επιστημόνων, του ΕΟΔΥ και του Υπουργείου Υγείας, να αποφεύγουμε τις άσκοπες μετακινήσεις και συναντήσεις και να τηρούμε τους κανόνες υγιεινής.

Ο Δήμος Μαραθώνα είναι ένας ευλογημένος τόπος. Όμως κανένας τόπος δεν έχει αξία χωρίς τους ανθρώπους του. Ο Δήμος μας, με όλες του τις δυνάμεις φροντίζει καθημερινά ώστε να καλύπτονται όλες οι ανάγκες των κατοίκων μας με ασφάλεια. Για να τα καταφέρουμε χρειάζεται και η δική σας κατανόηση.

Από μεριάς μου, οφείλω να ευχαριστήσω όλο το ανθρώπινο δυναμικό του Δήμου και τους εθελοντές που έχουν κινητοποιηθεί με αποκλειστικό σκοπό την προστασία όλων και τη συνέχιση της λειτουργίας των υπηρεσιών. Ιδιαίτερη μνεία οφείλουμε και στο Κέντρο Υγείας Νέας Μάκρης, αλλά και σε όλους τους υγειονομικούς που ανταποκρίνονται με αυταπάρνηση σε αυτές τις δύσκολες ώρες.

Σας καλώ να προστατεύετε τους εαυτούς σας γιατί έτσι προστατεύετε και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Το σαββατοκύριακο αποφύγετε τις συναθροίσεις και την αναψυχή στους κοινόχρηστους χώρους του Δήμου μας. Μπορεί να το έχουμε όλοι ανάγκη, αλλά είναι μεγαλύτερη ανάγκη να παραμείνουμε ασφαλείς και υγιείς.

Με τη συνεργασία, την αλληλοκατανόηση και την έμπρακτη τήρηση των οδηγιών θα καταφέρουμε να βγούμε από αυτή τη μάχη νικητές!

#ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ.ΜΕΝΟΥΜΕ ΥΓΙΕΙΣ!

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΤΣΙΡΚΑΣ

Μοιραστείτε το
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •