Προληπτικός έλεγχος κι ενημέρωση για την Οστεοπόρωση

Τμήμα Πληροφορικής Δελτία τύπου Σχολιάστε

Σημαντική εκδήλωση υγείας, διοργανώνεται την Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2019 στο Πολιτιστικό και Αθλητικό Πάρκο της Νέας Μάκρης, με γενικό θέμα «Σύγχρονες αντιλήψεις για τη διάγνωση και την αντιμετώπιση της Οστεοπόρωσης».

Την εκδήλωση διοργανώνει ο Σύλλογος Σκελετικής Υγείας «Πεταλούδα» σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Μαραθώνος (ΚΕΔΜΑ) και κύριο στόχο την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κόσμου από εξειδικευμένους επιστήμονες σχετικά με την οστεοπόρωση, την πρόληψη και την αντιμετώπιση της.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε άτομα κάθε ηλικίας που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για ένα τόσο σοβαρό θέμα υγείας και περιλαμβάνει το παρακάτω επιμέρους πρόγραμμα:

  • Δωρεάν μέτρηση προληπτικού ελέγχου οστικής πυκνότητας σε άντρες και γυναίκες. Οι μετρήσεις θα γίνουν στο Πολιτιστικό και Αθλητικό Πάρκο Νέας Μάκρης στην αίθουσα της Βιβλιοθήκης την Τρίτη 5 Νοεμβρίου και ώρες 9:00 έως 13:00.
  • Η αξιολόγηση των αποτελεσμάτων θα γίνει από τον χειρούργο ορθοπεδικό κ. Γιώργο Καλογερόπουλο.

Για περισσότερες πληροφορίες και κλείσιμο ραντεβού για μέτρηση, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν τον υπεύθυνο επικοινωνίας της εκδήλωσης, Δημοτικό Σύμβουλο του Δήμου Μαραθώνος κ. Γιώργο Ζορμπά στο τηλέφωνο: 6938889382 και ώρες 9.00 έως 21.00

Σχολιάστε