Πρόσκληση για την παρουσίαση και τη Συνέντευξη Τύπου του Marathon Clean Up στο Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου

websupport Δελτία τύπου Σχολιάστε

Η Μ.Κ.Ο “WHY NOT” σας προσκαλεί στο Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου την Τετάρτη, 10 Απριλίου και ώρα 11:30, στην παρουσίαση της νέας πρωτοποριακής περιβαλλοντικής δράσης Marathon Clean Up, που τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Μαραθώνος.
Θα ακολουθήσει Συνέντευξη Τύπου.
Συντονιστής θα είναι ο εκλεκτός ηθοποιός και σεναριογράφος Χάρης Ρώμας.
Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Δήμαρχος Μαραθώνος, Στέργιος Τσίρκας.
Η εκδήλωση θα κλείσει με κέρασμα γνωριμίας στον προαύλιο χώρο του Μουσείου.

Το Marathon Clean Up είναι ένας νέος θεσμός με πολλές πρωτότυπες προσεγγίσεις, που αποσκοπεί στην προστασία του περιβάλλοντος, όπως επίσης και στην ενημέρωση αλλά και τη δραστηριοποίηση όλων, μικρών και μεγάλων, γύρω απ’ αυτό το κρίσιμο θέμα.
Ξεκινά το ταξίδι του από εδώ για να επισκεφθεί στη συνέχεια πολλές ακόμη πόλεις της Ελλάδας.
Στόχος αυτής της πρώτης του δράσης είναι ο καθαρισμός μεγάλου μέρους της ακτής από την Παραλία Μαραθώνα έως και τον Σχινιά.
Στον καθαρισμό θα συνεισφέρουν, ο καθένας με το δικό του τρόπο, εθελοντές, αλλά και διαγωνιζόμενοι, χωρισμένοι σε ομάδες.
Η 1η, 2η και 3η στην κατάταξη από τις διαγωνιζόμενες ομάδες, θα κερδίσουν χρηματικό έπαθλο.
Η δράση λαμβάνει χώρα το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Μαΐου και θα περιλαμβάνει άφθονα δρώμενα και πολλές ευχάριστες εκπλήξεις για τους συμμετέχοντες, τους εθελοντές, αλλά και για τα συνοδευόμενα ανήλικα παιδιά που θα παρακολουθήσουν από κοντά την πρωτοβουλία.

Για τη φιλοξενία της πρωτοβουλίας, από πλευράς Δήμου Μαραθώνος, τις απαιτούμενες ενέργειες συντόνισε ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Καθαριότητας & Ανακύκλωσης, Γιώργος Ζούρος.

Μοιραστείτε το
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *