Σε Πράσινο Ταμείο και Περιφέρεια Αττικής για χωροταξικά θέματα ο Δήμαρχος Μαραθώνος

Τμήμα Πληροφορικής Δελτία τύπου

Συναντήσεις για χωροταξικά θέματα (Κοινόχρηστοι Χώροι, εντάξεις στο Σχέδιο Πόλης, Πράξεις Εφαρμογής κ.λπ.) πραγματοποίησε την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020 ο Δήμαρχος Μαραθώνος κ. Στέργιος Τσίρκας, συνοδευόμενος από τον νέο Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Δημήτρη Μακρή.

Ο Δήμαρχος και ο Αντιδήμαρχος Μαραθώνος επισκέφτηκαν αρχικά το Πράσινο Ταμείο όπου συναντήθηκαν με τον πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Στάθη Σταθόπουλο, ο οποίος δεσμεύτηκε για χρηματοδοτήσεις προκειμένου να υλοποιηθούν Αναπλάσεις Κοινόχρηστων Χώρων, καθώς και Πράξεις Εφαρμογής.

Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στην Περιφέρεια Αττικής και τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων όπου έγινε συζήτηση αναφορικά με την πορεία υλοποίησης των Πράξεων Εφαρμογής, τόσο της 6ης Πολεοδομικής Ενότητας Νέας Μάκρης όσο και των άλλων Π.Ε. σε εκκρεμότητα. Στη συνάντηση, πέραν του Δήμαρχου και του Αντιδήμαρχου Μαραθώνος, παρευρέθηκαν από την πλευρά της Περιφέρειας η Γενική Διευθύντρια Αναπτυξιακού Προγραμματισμού Περιβάλλοντος & Υποδομών κα Ελένη Βελγάκη με τον συνεργάτη της κ. Γιώργο Θερμογιάννη, ο Μελετητής της 6ης Π.Ε. Νέας Μάκρης κ. Μιχάλης Κρίθαρης και ο μηχανικός του Δήμου Μαραθώνος κ. Σωτήρης Αθανασόπουλος.

«Έργα και ανάπτυξη στον Δήμο μας θα επιτευχθούν εφόσον προχωρήσουν και ολοκληρωθούν τα Σχέδια Πόλης και οι Πράξεις Εφαρμογής. Συνεχίζουμε κι εντείνουμε τις προσπάθειες και τις ενέργειες μας προς αυτήν την κατεύθυνση» τονίζει σχετικά, ο Δήμαρχος κ. Στέργιος Τσίρκας.

Μοιραστείτε το
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •