Στην τελική ευθεία η υλοποίηση της κατασκευής του Πολιτιστικού Κέντρου στην Αφετηρία του Μαραθώνα

websupport Δελτία τύπου, Τεχνικές Υπηρεσίες

Ένα σημαντικό αναπτυξιακό έργο για τον Δήμο μας μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης.

Πρόκειται για το Πολιτιστικό Κέντρο στην Αφετηρία του Μαραθωνίου Δρόμου που θα αποτελεί επένδυση για τον τόπο μας λόγω και του ιστορικού του σημείου, και που μετά την κατασκευή του προορίζεται να στεγάσει το Δημαρχείο, ενώ θα αποτελεί και χώρο φιλοξενίας πολιτιστικών εκδηλώσεων και συνεδρίων.

Ο Δήμαρχος Μαραθώνος κ. Στέργιος Τσίρκας την Τετάρτη 14 Απριλίου πραγματοποίησε συνάντηση με τους μελετητές του έργου, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι μελέτες κατασκευής και να αποσαφηνιστούν καθ’ υπόδειξη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου μας, οι ελλείψεις που προέκυψαν.

Το παρόν έργο είναι μια παρακαταθήκη που παρέλαβε η Δημοτική Αρχή, με ιδιαίτερα περίπλοκα νομικά και οικονομικά προβλήματα με τα οποία επιβαρύνονταν οι δημότες, γεγονότα που το καθιστούσαν μια υπόθεση βαλτωμένη και στάσιμη.

Η επανεκκίνηση της διαδικασίας υλοποίησης του έργου είναι ένα στοίχημα που κερδήθηκε χάρη στις ενέργειες της Δημοτικής Αρχής και του Δημάρχου Μαραθώνος κ. Στέργιου Τσίρκα και αφού έχουμε εξασφαλίσει την απαραίτητη χρηματοδότηση από την Περιφέρεια, μπαίνουμε πλέον στην τελική ευθεία για την κατασκευή του.

Προτεραιότητά μας να διευθετούμε υποθέσεις που μας κληροδοτήθηκαν και αφορούν σε έργα αναβάθμισης του τόπου μας προς όφελος των δημοτών.

Μοιραστείτε το
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •