Συνάντηση εργασίας των δήμαρχων Μαραθώνος και Ωρωπού

administrator Δελτία τύπου 1 Σχόλιο

Με στόχο την, από κοινού αναζήτηση και προσέλκυση ευρωπαϊκών κονδυλίων για αναπτυξιακά έργα, καθώς και την αλληλεγγύη στην αντιμετώπιση θεμάτων που αφορούν τους Δήμους τους, οι δήμαρχοι Μαραθώνος και Ωρωπού κ.κ. Στέργιος Τσίρκας και Γιώργος Γιασημάκης αντίστοιχα, συναντήθηκαν και αντάλλαξαν απόψεις, σε ιδιαίτερα θερμό συναδελφικό κλίμα.

Τόπος συνάντησης το Ευρωπαϊκό Μουσείο Άρτου στον Βαρνάβα Αττικής, όπου επισφραγίστηκε η πρόθεση αμφοτέρων των δήμαρχων «να συνεχιστούν σε τακτά χρονικά διαστήματα τέτοιου είδους συναντήσεις».

«Είμαστε βέβαιοι πως Ωρωπός και Μαραθώνας μπορούν πια να έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο, τον οποίο αξίζουν και δικαιούνται στα αυτοδιοικητικά δρώμενα της Αττικής και όχι μόνο» αναφέρουν στην κοινή τους δήλωση οι δύο δήμαρχοι, διαπιστώνοντας ταύτιση απόψεων και συμφωνία σε όλα τα ζητήματα, με στόχο την ανάπτυξη και την πρόοδο των εν λόγω όμορων περιοχών δικαιοδοσίας τους.

 

Σχόλια 1

  1. Αγαπητέ κε. Δήμαρχε
    Καλές οι συναντήσεις με <> γειτονικούς Δήμους .
    Καλό θα ήταν να διαβάζαμε για κοινές δράσεις με όμορους δήμους πχ για την επέκταση της Αττικής Οδού ή για τον βιολογικό καθαρισμό του Δ.Μαραθωνα η και κονδυλια ακομα για την εφαρμογή σχεδιου πόλεως σε Ν.Μακρη και Π.Μαραθωνα.

Σχολιάστε