Συνάντηση του Δημάρχου με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΚτΥΠ Α.Ε. κ. Αθανάσιο Γιάνναρη

administrator Δελτία τύπου

Την Εταιρεία Κτιριακές Υποδομές ΑΕ (ΚτΥπ ΑΕ) επισκέφτηκε εκ νέου, την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019 ο Δήμαρχος Μαραθώνος κ. Στέργιος Τσίρκας, σε μία συνάντηση γνωριμίας με τον νέο διευθύνοντα σύμβουλο της Εταιρείας κ. Αθανάσιο Γιάνναρη.

Η συνάντηση ήταν κι επί της ουσίας, αφού συζητήθηκαν αρκετά ζητήματα που αφορούν την Παιδεία, ενώ επικαιροποιήθηκαν και συμφωνίες που είχαν επιτευχθεί με την τέως Διοίκηση της ΚτΥπ ΑΕ.

Τον Δήμαρχο Μαραθώνος συνόδευε η μηχανικός του Δήμου κα Ντίντα Χατζηιωάννου και ο υπάλληλος του Δήμου κ. Περικλής Βυλτανιώτης, ο οποίος μάλιστα είναι προσωπικός φίλος του νέου διευθύνοντα συμβούλου της ΚτΥΠ ΑΕ.

Σημαντικές οι αποφάσεις που ελήφθησαν και από τη συγκεκριμένη συνάντηση, για τον Δήμο Μαραθώνος, οι οποίες έχουν ως εξής:

α) Δημοπρατείται το Νηπιαγωγείο Ανατολής μέχρι τέλος του Ιανουαρίου.

β) Στο πρώτο τρίμηνο του 2020 θα έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες πυρασφάλειας του 1ου Γυμνασίου Νέας Μάκρης

γ) Στο ίδιο διάστημα υπολογίζεται να έχουν τακτοποιηθεί και όλες οι εκκρεμότητες στο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Μαρίνας.

«Είμαστε βέβαιοι ότι και με τη νέα Διοίκηση της ΚτΥπ ΑΕ θα συνεχιστεί η άριστη συνεργασία που είχαμε ως τώρα και θα υλοποιηθούν τα αιτήματα που θέτουμε προς όφελος των παιδιών μας, στον Δήμο. Το λέμε από την πρώτη στιγμή και θα το επαναλαμβάνουμε συνεχώς, ότι τα παιδιά, οι μαθητές, η νεολαία του τόπου μας, είναι σε απόλυτη προτεραιότητα, είναι το μέλλον και τους αξίζουν τα πάντα!» αναφέρει ο Δήμαρχος Μαραθώνος κ. Στέργιος Τσίρκας σε δήλωση του.

Μοιραστείτε το
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •