Συνεχίζουμε τις ασφαλτοστρώσεις σε Μαραθώνα, Γραμματικό και Βαρνάβα

websupport Δελτία τύπου

Ενημερώνουμε τους δημότες μας ότι συνεχίζουμε τις ασφαλτοστρώσεις σε Μαραθώνα, Γραμματικό και Βαρνάβα δίνοντας έμφαση σε οδούς με σοβαρά προβλήματα και με μεγάλο φόρτο κυκλοφορίας, στις οποίες βάσει του χρονοδιαγράμματος της ΕΥΔΑΠτα έργα κατασκευής του αποχετευτικού δικτύου προβλέπεται να ξεκινήσουν μετά από τουλάχιστον 1,5 χρόνο.

Τέλος, εξασφαλίζουμε πόρους και προχωράμε στην υλοποίηση της προεκλογικής μας δέσμευσης για όσο το δυνατόν περισσότερες ασφαλτοστρώσεις ιδιαιτέρως εντός των οικιστικών μας ιστών. Στόχος μας ήταν εξ αρχής να ασφαλτοστρώσουμε 100 χλμ. σε μήκος, τον οποίο μάλιστα έχουμε ήδη υπερκαλύψει. 

Παράλληλα, όπου πραγματοποιούνται τα έργα της ΕΥΔΑΠ για το αποχετευτικό και ειδικά στις κεντρικές και πολυσύχναστες οδούς, θα φροντίσουμε οι αποκαταστάσεις να καλύψουν ολόκληρο το πλάτος τους κι όχι μόνο τα σημεία επέμβασης. Συνεχίζουμε με σταθερό στόχο τη διαρκή αναβάθμιση και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών μας.

Υπάρχουν σχόλια και παράπονα, τα οποία είναι εν μέρει δικαιολογημένα, για το ότι πρώτα έγιναν ασφαλτοστρώσεις στο Μάτι και στο Ζούμπερι και στη συνέχεια γίνεται η αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης. Δυστυχώς και παρά τις προσπάθειές μας, η εργολαβία αντικατάστασης του παλιού δικτύου ύδρευσης των αμιαντοσωλήνων καθυστέρησε λόγω των δικαστικών ενστάσεων μεταξύ των εργολάβων, ενώ η εργολαβία για τις ασφαλτοστρώσεις έληγε και δεν μπορούσε να παραταθεί. 

Επιπλέον, όλα τα σημεία που σκάβονται για τα νέα δίκτυααποκαθίστανται με δαπάνες των εργολάβων υπό τη στενή δική μας παρακολούθηση, και με τέτοιο τρόπο ώστε να μην υπάρχει διαφορά στο οδόστρωμα.

Μοιραστείτε το
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •