Τα μουσικά ταλέντα του Δήμου μας!

websupport Δελτία τύπου

Ο Δήμος Μαραθώνος στηρίζει έμπρακτα τους νέους καλλιτέχνες που ζουν στον τόπο μας και δεσμεύεται να βρίσκεται πάντα δίπλα τους. Η πολυτάλαντη συντοπίτισσά μας Βούλα Σταμπέλου, μας μιλά για το νέο της δημιούργημα με τίτλο «Τρέμει η Γη», στο οποίο υπογράφει τους στίχους.

«”Να είχα λέει μια φωνή που θα μπορούσε να ακουστεί σε όλη τη γη… από άκρη σ’ άκρη”!

Αυτή τη σκέψη είχα όταν ξεκίνησα να γράφω αυτό το τραγούδι… για τον κόσμο που ονειρευόμουν από παιδί. Έναν δίκαιο κόσμο. Για μένα, για σένα, για όλους. Και θα παλεύω κάθε μέρα με ότι μέσο έχω. Την ψυχή, την φωνή, την πένα μου… Και ο τίτλος αυτού «Τρέμει η Γη».

Έτσι λοιπόν το τραγούδι αυτό πήρε σάρκα και οστά χάρη σε μια ομάδα σπουδαίων και ταλαντούχων ανθρώπων που έχω την τύχη να έχω στη ζωή μου.

Την μουσική του κομματιού υπογράφει ο Βαγγέλης Τσιάνος, μουσικοσυνθέτης, δεξιοτέχνης και δάσκαλος του μπουζουκιού, μέλος του μουσικού σχήματος «ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ» του Θανάση Πολυκανδριώτη, με συναυλίες και συνεργασίες με σπουδαία ονόματα σε όλη την Ελλάδα. Η ενορχήστρωση του κομματιού έγινε από τον Γιάννη Χριστοφορίδη, διευθυντή του Ωδείου Νέας Μάκρης και της παιδικής χορωδίας Νέας Μάκρης, μουσικοσυνθέτη και πιανίστα.

Να ευχαριστήσω τον Απόστολο Μελή, τον Μπάμπη Βασάλο, τον Πέτρο Λοίζο, την Σιντορέλλα Οσμάνι, τον Γιώργο Μητρόπουλο, την Σίσσυ Βοτσίδη και τον Γιάννη Χριστοφορίδη για τις καταπληκτικές ερμηνείες τους στο τραγούδι.

Τους μουσικούς Βαγγέλη Τσιανο, Γιάννη Χριστοφορίδη, Βασίλη Νάνο και Μιχάλη Κετέογλου που έπαιξαν στο κομμάτι. Τον Μιχάλη Κετέογλου και το minisoundstudio για την ηχογράφηση των οργάνων και των φωνών. Τον Τάκη Αργυρίου και το Studio 111 για τη μίξη και το μάστερ του τραγουδιού. Το εργαστήρι Artlab και συγκεκριμένα τον Λευτέρη Κετέογλου για τη δημιουργία και επιμέλεια του video. Τέλος, όλους τους φίλους που δέχτηκαν με χαρά να συμμετάσχουν στο video.

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον δήμαρχο μας Στέργιο Τσίρκα για την στήριξή του στους καλλιτέχνες του τόπου μας».

Βούλα Σταμπέλου

Δείτε το βίντεο:

Μοιραστείτε το
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •