Τεχνικές Υπηρεσίες - Ωράριο υποδοχής του κοινού

Τεχνικές Υπηρεσίες | Ωράριο υποδοχής του κοινού

administrator Δελτία τύπου, Τεχνικές Υπηρεσίες σχόλια

Η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Μαραθώνος από τη Δευτέρα 16/10/2017 θα δέχεται το κοινό κάθε
Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη από ώρα 9.30 έως 13.30

Ο Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης & Έργων του Δήμου Μαραθώνος
Μεγαγιάννης Αδάμ

Σχόλια 8

 1. Αντιλαμβάνομαι ότι υπάρχει οικονομική στενότητα στο Δήμο, αλλά θεωρώ ότι δεν έχουν ανασταλεί οι υποχρεώσεις του, σε ζωτικά θέματα, όπως η συντήρηση και ασφάλεια του δικτύου των δρόμων της αρμοδιότητάς του. Έτσι λοιπόν μήνες τώρα παρατηρώ ότι δεν υπάρχει στην περιοχή του Νέου Βουτζά κανένα πρόγραμμα ή έργο σε εκτέλεση, με συνέπεια να υπάρχουν σημαντικές φθορές, λακούβες κ.α. σε πολλά σημεία των δρόμων. Αποκορύφωμα το τμήμα της οδού Αγίου Ιωάννου από το ύψος της ομώνυμης εκκλησίας και του παρακείμενου υδραγωγείου έως εκεί όπου συναντά την οδό Χρυσ. Σμύρνης, όπου οι φθορές είναι τόσο μεγάλες, ώστε σε πολλά σημεία το οδόστρωμα να είναι μισό ή και λιγότερο και διάφορες λακούβες να αποτελούν άμεση πηγή πρόκλησης σοβαρών δυστημάτων! Και να σκεφθεί κανείς ότι εκτός από τα πολλά αυτοκίνητα κατοίκων που περνούν από το δρόμο αυτό, καθημερινά περνούν πολλά σχολικά αυτοκίνητα που μεταφέρουν παιδιά που φοιτούν σε ιδιωτικά σχολεία της ευρύτερης περιοχής! Άραγε προτιμά η δημοτική αρχή να συρθεί στα Δικαστήρια αστικά ή ποινικά για ό,τι συμβεί ή να αποκαταστήσει τις ζημιές; Ας πράξουν οι αρμόδιοι ό,τι νομίζουν…

  1. ΣΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟ ΣΥΝΕΤΕΡΙΣΜΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΤΕ ΑΣΦΑΛΤΟ ΑΚΟΜΑ.

 2. Θα ηθελα παρακαλω να μαθω γιατι δεν υπαρχουν e-mail επικοινωνιας με τον Δημο για πιο αμεση και εγγραφη επικοινωνια ?
  Η συχρονη εποχη το επιβαλλει πλεον

  1. Post
   Author

   Στη σελίδα της επικοινωνίας θα βρείτε φόρμα για τους πολίτες https://marathon.gr/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%89%CE%BD%CE%AF%CE%B1/
   Όποια επικοινωνία μέσω αυτής της φόρμας θα εξασφαλίσει την πρωτοκόλληση του περιεχομένου του μηνύματος, γεγονός που υπηρετεί τους πραγματικούς σκοπούς του ιστοτόπου μας και τις ανάγκες των συμπολιτών μας.
   Θεωρούμε ότι η κοινοποίηση των υπηρεσιακών διευθύνσεων ηλεκτρονικής αλληλογραφίας -οι οποίες παρεμπιπτόντως δεν είναι κρυφές- το μόνο που θα προσφέρει είναι την εξυπηρέτηση των spammers, με αποτέλεσμα την συμφόρηση των πληροφοριακών συστημάτων μας και το ενδεχόμενο τα μηνύματα να μην πρωτοκολληθούν και πιθανόν να μην δρομολογηθούν και να μην απαντηθούν ποτέ.
   Θα χαρούμε να μας προτείνετε σύγχρονες πρακτικές που άπτονται των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών που μας διαφεύγουν και θα μπορούσαν να βελτιώσουν τις υπηρεσίες μας προς τους πολίτες.

 3. Το νερο στα Δικαστικα εχει κοπει απο τις 17 Νοεμβριου. Ειχαμε νερο 1 εως 2 φορες την εβδομαδα για 2 ωρες με το ζορι. Οχι 24 ωρες το 24ωρο. Τωρα καθολου. Ποιο ειναι το προβλημα και ποτε θα παρουμε ξανα νερο;

  1. Post
   Author
 4. Προς τον Δήμο Μαραθώνος
  Διεύθυνση τεχνικών υπηρεσιών
  Υπόψιν κυρίου ΒΑΛΗ Δημητρίου

  Απευθύνομαι σε εσάς υπό μορφή σχολίου στο site του δήμου καθώς δεν υπάρχει διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας σε οποιοδήποτε σημείο της ιστοσελίδας, τόσο σε σχέση με την τεχνική υπηρεσία όσο και γενικότερα.
  Είμαι (συν)ιδιοκτήτρια ακινήτου στον Οικισμό Δικαστών & Εισαγγελέων επί της 26ης οδού.
  Το ακίνητο αυτό επισκέπτομαι για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα το καλοκαίρι, συνέχεια δε και κατά τη διάρκεια του χειμώνα το επισκέπτομαι κάθε 15 μέρες για να διαπιστώσω την κατάσταση του.
  Κατά τη χθεσινή μου επίσκεψη στις 8/12/2018, βρήκα ριγμένη στην είσοδο του σπιτιού μία επιστολή χωρίς φάκελο. Η επιστολή αυτή πρέπει να πετάχθηκε (κυριολεκτικά) έξω από το σπίτι μου την εβδομάδα που διανύουμε (3.12 έως 7.12). Αυτό το επισημαίνω διότι η επιστολή (με αριθμό πρωτοκόλλου 12523) έχει ημερομηνία 19/7/2018, η οποία και είναι προφανέστατα ανακριβής, άλλως εικονική. Αντιστοίχως ανακριβής είναι και η αναφερόμενη επί της επιστολής “διαπίστωση”ε ότι δήθεν το σπίτι μου είναι ΑΝΕΥ ΥΔΡΟΜΈΤΡΟΥ.
  Αποκρούω κατηγορηματικά την εν λόγω αναφορά περί δήθεν μη τήρησης της υποχρεώσεως μου ως ιδιοκτήτριας για κατασκευή και διατήρηση υδρομέτρου, καθώς έχω φροντίσει για την εγκατάσταση του και μάλιστα από υπάλληλο του Δήμου.
  Παράλληλα καλώ τον Δήμο σας να φροντίσει να τηρεί τις δικές του υποχρεώσεις μεταξύ των οποίων και η ύδρευση του οικισμού Δικαστών & Εισαγγελέων, αντί να μοιράζει, υπό μορφή φέιγ βολάν, ψευδείς επιστολές με τις οποίες επιρρίπτει στους δημότες και κατοίκους ότι δήθεν αυτοί δεν τηρούν τις δικές τους υποχρεώσεις.
  Επιφυλάσσομαι παντός δικαιώματος μου.
  Παρακαλώ για την πρωτοκόλληση του παρόντος και αποστολή του Αρ. Πρωτοκόλλου στο tdaskalaki.law@gmail.com

  Τριανταφυλλιά Δασκαλάκη
  Δικηγόρος

  1. Όπως μπορείτε να παρατηρήσετε, δεξιά του μενού της σελίδας υπάρχει σύνδεσμος με τίτλο “Επικοινωνία” https://marathon.gr/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%89%CE%BD%CE%AF%CE%B1/
   Στη σελίδα της Επικοινωνίας θα βρείτε φόρμα για τους πολίτες. Όποια επικοινωνία μέσω αυτής της φόρμας θα εξασφαλίσει την πρωτοκόλληση του περιεχομένου του μηνύματος και την δρομολόγησή του αρμοδίως. Τα παραπάνω μήνυμά σας θεωρείται απλώς σχολιασμός και η αντίστοιχη φόρμα εισαγωγής σχολίων εξυπηρετεί αποκλειστικά τη κοινωνική δικτύωση των πολιτών με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων. Δεν είναι δυνατόν να δρομολογηθεί και να πρωτοκολληθεί. Παρακαλώ ανατρέξτε στην σελίδα της Επικοινωνίας καταθέτοντας το μήνυμά σας, ή επισκεφτείτε κάποιο Δημοτικό κατάστημα και καταθέστε αίτημα στο γραφείο Πρωτοκόλλου.

Σχολιάστε