Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου παραδίδεται το Γήπεδο ποδοσφαίρου του Ερυθρού

websupport Αθλητισμός, Δελτία τύπου Σχολιάστε

Με το δεξί θα μπει ο μήνας για τον αθλητισμό στον Δήμο Μαραθώνος καθώς την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023, πιστοί στις δεσμεύσεις μας, παραδίδουμε επίσημα το ανακαινισμένο γήπεδο ποδοσφαίρου του Ερυθρού Νέας Μάκρης στην αθλητική νεολαία και στους συλλόγους μας.

Πρόκειται για ένα ακόμη σημαντικό έργο για την ασφαλέστερη άθληση των μικρών και μεγάλων αθλητών μας που προστίθεται στους ανακαινισμένους αθλητικούς μας χώρους.

Το νέο γήπεδο περιλαμβάνει ολοκαίνουργιο εξαιρετικής ποιότητας συνθετικό χλοοτάπητα με την ανώτερη πιστοποίηση FIFA Quality, η οποία θα δοθεί μετά από περίπου ένα μήνα, καθώς το γήπεδο θα πρέπει να πατηθεί για να μπορεί να έρθει στην υψηλή ποιότητα εκμετάλλευσης των αθλητών.

Ήδη έχουν δρομολογηθεί και παραδίδονται άμεσα κάποιες τελευταίες εκκρεμότητες της μελέτης όσον αφορά στην αλλαγή των γκολπόστ και στην εγκατάσταση του περιμετρικού ποτίσματος, οι οποίες όμως δεν εμποδίζουν την αποδοτική λειτουργικότητα του γηπέδου.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο προσωπικό του Δήμου Μαραθώνος για την άμεση ανταπόκρισή του σε ό,τι χρειαστήκαμε.

Αναλογιζόμενοι ότι ο αθλητισμός είναι ένα μεγάλο σχολείο ζωήςσυνεχίζουμε την προσπάθεια αναβάθμισης των αθλητικών μας εγκαταστάσεων και προώθησης του αθλητισμού για τα παιδιά μας.

Γραφείο Αθλητισμού & Νέας Γενιάς

Μοιραστείτε το
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *