Δημοτικό συμβούλιο

Δημοτικό Συμβούλιο | 13/2024

websupport Προσκλήσεις Δημοτικού Συμβουλίου Σχολιάστε

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στη, διά ζώσης, 13η τακτική Συνεδρίαση του Σώματος, την  Τρίτη 14-5 -2024 και ώρα 16.00 μ.μ., στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, κτίριο 1 εντός των εγκαταστάσεων της Αφετηρίας Μαραθωνίου Δρόμου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του ν. 3852/2010 (Α΄ 87), όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, για λήψη απόφασης των κάτωθι θεμάτων:

  1. Λήψη απόφασης για την έγκριση 2ης αναμόρφωσης  προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2024. (ειδικός αγορητής: Γενικός Γραμματέας του Δήμου,  κ.  Νικόλαος Ζολοταριώφ)
  2. Λήψη απόφασης για την τροποποίηση του  Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας Δήμου Μαραθώνος κατά εφαρμογή των διατάξεων του νόμου 5056/2023. (ειδικός αγορητής: Γενικός Γραμματέας του Δήμου,  κ.  Νικόλαος Ζολοταριώφ)
  3. Περί λήψης απόφασης για την έγκριση διενέργειας διοργάνωσης  υπό την αιγίδα του Δήμου Μαραθώνος, του 5ου ποδηλατικού γύρου, «Γρηγόρης, Εβίτα, Ανδρέας Φύτρος»  την Κυριακή 19 Μαΐου 2024. (ειδικός αγορητής: Αντιδήμαρχος κ. Α. Χρυσίνας) 
  4. Περί λήψης απόφασης για την έγκριση της 163 – 2024 ΔΕ: «Λήψη απόφασης για την έγκριση της υπ. Αριθμ 20/2024 Απόφασης της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Μάκρης με τίτλο : Περί ορισμού τριών θέσεων αναπηρικών οχημάτων στην Παραλία της Ν. Μάκρης από το λιμανάκι έως την παιδική χαρά στην συμβολή της Λ .Ποσειδώνος με την οδό Ν. Πλαστήρα». (ειδικός αγορητής: Αντιδήμαρχος κ. Ε. Σωτηρίου )
  5. Περί λήψης απόφασης για την έγκριση της με αρ.156/2024 απόφασης της Δημοτικής Επιτροπής και εξουσιοδότησης Δημάρχου για την υπογραφή συμβολαίου προσκύρωσης. (ειδικός αγορητής: Αντιδήμαρχος κ. Ε. Σωτηρίου )
  6. Περί λήψης απόφασης για την έγκριση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων α) για την εποχιακή πεζοδρόμηση τμήματος παραλιακής οδού (Λεωφ. Ποσειδώνος) στη δημοτική κοινότητα Νέας Μάκρης και β) για την εποχιακή ηπιοποίηση της κυκλοφορίας – μονοδρόμηση στην παραλιακή οδό (Λεωφ. Ποσειδώνος) στη δημοτική κοινότητα Μαραθώνα.(ειδικός αγορητής: Δημοτικός Σύμβουλος  κ. Δ. Κουλουμπής )
  7. Λήψη απόφασης σχετικά με την ανάρτηση Των Διαγραμμάτων, Τευχών & Πινάκων της Πράξης Εφαρμογής στα πλαίσια εκπόνησης της μελέτης «Πράξη Εφαρμογής Πολεοδομικής Μελέτης Β΄ Κατοικίας Παραλίας Μαραθώνα»  της Δ.Ε. Μαραθώνα του Δήμου Μαραθώνα. (ειδικός αγορητής: Αντιδήμαρχος κ. Κ. Λάσκος  )

Με εκτίμηση Ο Πρόεδρος Δ.Σ

Κωνσταντίνος Τσίρκας

Μοιραστείτε το
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *