Νεότερη ενημέρωση: Μήνυμα 112 στο Γραμματικό

websupport Δελτία τύπου, Πολιτική Προστασία Σχολιάστε

Ο Δήμος Μαραθώνος, όπως ανακοινώθηκε από εχθές Σάββατο, είναι σήμερα σε κατάστασηκινητοποίησης – RED CODE και το ίδιο ισχύει και για αύριο, 11/8/2024. Δυστυχώς η πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι στο Βαρνάβα επιβεβαίωσε τους φόβους και τους λόγους για τους οποίους έχει κηρυχθεί η κατάσταση κινητοποίησης.

Λόγω μηνύματος 112 για εκκένωση στο Γραμματικό, τα ζώα συντροφιάς μεταφέρονται στο κτήμα της Κοινοτικής Συμβούλου Μαραθώνος, Βούλας Ζουμπουρλή στην Παραλία Μαραθώνα.

Ενημερώνουμε προς το παρόν, ότι στο Μαραθώνα είναι ανοιχτά το Δημαρχείο Μαραθώνος, όπως και το κλειστό Γυμναστήριο “Χαμηλοθώρης”. Ανοιχτά είναι επίσης και τα Δημοτικά Καταστήματα Γραμματικού και Νέας Μάκρης, καθώς και το Πολιτιστικό & Αθλητικό Κέντρο Νέας Μάκρης και το Κοινωνικό Φαρμακείο.

Μετά το Μαραθώνα, η ηλεκτροδότηση αποκαταστάθηκε και στο Γραμματικό, ενώ έχουν επιστρατευθεί γεννήτριες όσο τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ εργάζονται για την κατά το δυνατόν άμεση αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης και στο Βαρνάβα.

Παρακαλούμε τους κατοίκους να είναι σε εγρήγορση καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας, να μένουν προστατευμένοι και να ακολουθούν τις οδηγίες των αρχών και του 112.
Για όσους έχουν ανάγκη, φωτιζόμενοι και κλιματιζόμενοι χώροι υπάρχουν στο Δημαρχείο Μαραθώνος και στο Δημοτικό Κατάστημα Νέας Μάκρης.

Μοιραστείτε το
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *