Ο Δήμος Μαραθώνος εκφράζει τις ευχαριστίες του στην εταιρεία ΜΕΓΑ Α.Ε. για την προσφορά ειδών ατομικής υγιεινής σε πυρόπληκτες οικογένειες

websupport Δελτία τύπου

Οι Ελληνικές βρεφικές πάνες Babylino sensitive καλύπτουν εξ’ολοκλήρου τις ανάγκες για βρεφικές πάνες, για δύο χρόνια στις πυρόπληκτες οικογένειες. 

Την 4η Απριλίου 2020, ο Δήμος Μαραθώνος παρέλαβε την Ε’ δόση βρεφικών πανών Babylino οι οποίες διατέθηκαν να καλύψουν τις ανάγκες ενός τετραμήνου. Τα Babylino Sensitive διανεμήθηκαν άμεσα στις δικαιούχες οικογένειες, με αποκλειστική ευθύνη του Δήμου μας και σύμφωνα με τα νούμερα που είχαν δηλωθεί. 

Την 16η Νοεμβρίου 2020, ο Δήμος Μαραθώνος παρέλαβε την ΣΤ’ δόση βρεφικών πανών Βabylino Sensitive και πάνες ακράτειας ενηλίκων Sani, οι οποίες κάλυψαν τις ανάγκες ενός τετραμήνου. Τα Babylino Sensitive και οι πάνες Sani διανεμήθηκαν στις δικαιούχες οικογένειες, με αποκλειστική ευθύνη του Δήμου μας και σύμφωνα με τα νούμερα που είχαν δηλωθεί. 

Την 1η Ιουνίου, ο Δήμος Μαραθώνος παρέλαβε την τελευταία δόση βρεφικών πανών Βabylino Sensitive και πάνες ακράτειας ενηλίκων Sani, οι οποίες θα καλύψουν τις ανάγκες ενός τετραμήνου. Τα Babylino Sensitive και οι πάνες Sani θα διανεμηθούν άμεσα στις δικαιούχες οικογένειες, με αποκλειστική ευθύνη του Δήμου μας και σύμφωνα με τα νούμερα που έχουν δηλωθεί. 

Ευχαριστούμε την εταιρεία ΜΕΓΑ με προϊόντα ατομικής υγιεινής για την ευαισθησία και τη στήριξη στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. 

 Με εκτίμηση 

Ο Aντιδήμαρχος Παιδείας & Πρόνοιας 

Λάσκος Αργύρης

Μοιραστείτε το
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •