Γεμάτο αθλητισμό το Σαββατοκύριακο στο Δήμο Μαραθώνος -Beach Volley Masters στον Σχινιά, “Βελερεφόντεια” και 1ο τουρνουά μπάσκετ 3on3

websupport Αθλητισμός, Δελτία τύπου Σχολιάστε

Το πρώτο τουρνουά μπάσκετ 3on3 στη Νέα Μάκρη πρόσφερε το Σαββατοκύριακο θέαμα και δράση, είχε όμως και φιλανθρωπική διάσταση. Η διοργάνωση, από την Ακαδημία Dr Hoop, σε συνεργασία με τον ΑΣΤΕΡΑ Νέας Μάκρης – Μαραθώνα και το Γραφείο Αθλητισμού του Δήμου Μαραθώνος, υπό τον Αντιδήμαρχο Τάσο Χρυσίνα, σημείωσε απόλυτη επιτυχία, με μεγάλο κοινό να παρακολουθεί τις προσπάθειες των μικρών και μεγάλων καλαθοσφαιριστών.

Συγχρόνως, στο τουρνουά συγκεντρώθηκαν και πολλά είδη πρώτης ανάγκης και μακράς διαρκείας που πρόσφερε ο κόσμος για το “Λύρειο Ίδρυμα”και το Πρότυπο Ειδικό Οικοτροφείο “Οι Άγιοι Ανάργυροι”.

Στιγμές δεκαετίας 1990 στον Σχινιά

Στον Σχινιά, πάλι, το κοινό έζησε μέρες της δεκαετίας του 1990, με το Beach Volley να έχει την τιμητική του στο “Καράβι”. Από την Πέμπτη έως και το Σάββατο, το θέαμα ήταν πλούσιο και οι μάχες αμφίρροπες.

Στις γυναίκες, τα χρυσά μετάλλια στις Δήμητρα Μαναβή και Λίζα Τριανταφυλλίδη έδωσε ο Γενικός Γραμματέας της Ε.Ο.ΠΕ. Νεκτάριος Χαλβατζής, που βράβευσε και τους Σταύρο Ντάλλα και Δημήτρη Χατζηνικολάου, νικητές στους άντρες.

Τα ασημένια μετάλλια στον Αντιόλ Κόλα και στον Βαγγέλη Σιδέρη απένειμε ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Τάσος Χρυσίνας και τα αντίστοιχα, στις Ευανθία Λάβδα και Δήμητρα Καραγκούνη, ο ιδιοκτήτης του Karavi Club Μπάμπης Μανιάτης.

Να σημειώσουμε ότι η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης ευχαρίστησε δημόσια τον Δήμαρχο Μαραθώνος Στέργιο Τσίρκα και απένειμε τιμητική πλακέτα στο Δήμο Μαραθώνος για τη συνδιοργάνωση του τουρνουά. 
Τιμητική πλακέτα, που παρέλαβε η εκπρόσωπος του σωματείου, Βίκυ Χρυσάγη, απονεμήθηκε και στον ΜΕΣ Μαραθώνα για τη συμβολή του στη διοργάνωση.

Ο Δήμος Μαραθώνος ευχαριστεί τα ξενοδοχεία Ballos Apartments“Μάτι” και Marathon Beach για τη συμβολή τους στην επιτυχημένη φιλοξενία του Σχινιάς Masters.

370 δρομείς στα “Επετειακά Βελερεφόντεια 2024”

Τέλος, γιορτινό χαρακτήρα είχαν τα χθεσινά “Βελερεφόντεια”, που διοργανώνει από το 2000 ο “Α.Π.Σ. Τελμησσός”.

Η εφετινή διοργάνωση είχε την την ονομασία “Επετειακά Βελερεφόντεια 2024”, αφού ο αγώνας των 5,2 χιλιομέτρων, στον παραλιακό δρόμο Νέας Μάκρης – Μαραθώνα, ήταν αφιερωμένος στα 100 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Μάκρης, ενώ πήραν μέρος σ’ αυτόν περισσότεροι από 370 δρομείς.

Μοιραστείτε το
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *