Πρόσκληση Συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής | 22/2024

websupport Δημοτική Επιτροπή Σχολιάστε

Πρόσκληση Συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής

(Αριθμός Συνεδρίασης 22/2024)

 

  1. Λήψη απόφασης για την παραχώρηση στον ΜΕΣΜΑ του Κλειστού Γυμναστηρίου «Παναγιώτης Χαμηλοθώρης» και υποστήριξη του ομώνυμου τουρνουά μπάσκετ.
  2. Λήψη απόφασης για την έγκριση της υπ. Αριθμ. 12- 2024 απόφαση της Δημοτικής κοινότητας Βαρνάβα με θέμα «Λήψη απόφασης για την  Έγκριση μελέτης προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων επί των οδών Προφήτη Ηλία & Πανοράματος, σύμφωνα με τη συνημμένη Οριζοντιογραφία, για την εξασφάλιση ομαλής κυκλοφορίας οχημάτων κατά τη διάρκεια κατασκευής του έργου: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΓΩΓΩΝ ΟΜΒΡΙΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΒΑΡΝΑΒΑ ΑΤΤΙΚΗΣ»»
  3. Λήψη απόφασης για την έγκριση της υπ. Αριθμ. 11- 2024 απόφαση της Δημοτικής κοινότητας Βαρνάβα με θέμα Λήψη απόφασης για την  έγκριση μελέτης προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων επί της οδού Δημοτικού Σχολείου , για την εξασφάλιση ομαλής κυκλοφορίας οχημάτων κατά τη διάρκεια κατασκευής του έργου: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΓΩΓΩΝ ΟΜΒΡΙΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΒΑΡΝΑΒΑ ΑΤΤΙΚΗΣ» της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου μας
  4. Λήψη απόφασης για την έγκριση της με αριθμό 481/2024 Απόφασης Δημάρχου «Περί έγκρισης των τεχνικών προδιαγραφών και απευθείας ανάθεσης της παροχής υπηρεσιών διασώστη – νοσηλευτή για την κάλυψη των αναγκών της Ε’ κατασκήνωσης Αγίου Ανδρέα του Δήμου Μαραθώνος, λόγω του κατεπείγοντος».
  5. Λήψη απόφασης για την έγκριση της με αριθμό 449/2024 Απόφασης Δημάρχου «Απευθείας ανάθεση λόγω του κατεπείγοντος, της προμήθειας αντλητικού συγκροτήματος, για την αντιμετώπιση των συνεπειών βλάβης στο αντλιοστάσιο [0] στο συνεταιρισμό Δικαστών και Εισαγγελέων Δήμου Μαραθώνος».
  6. Λήψη απόφασης για την έγκριση ή μη των πρακτικών της επιτροπής διενέργειας διαγωνισμού, αξιολόγησης προσφορών και γνωμοδότησης, για τις εργασίες συντήρησης κοινοχρήστων χώρων πρασίνου (2024-2025-2026) του Δήμου Μαραθώνος (οριστικός ανάδοχος).
  7. Λήψη απόφασης για την έγκριση της 3ης   αναμόρφωσης οικονομικού έτους  2024
  8. Λήψη απόφασης για την έγκριση της μελέτης και κατάρτιση των όρων διακήρυξης του Ανοικτού Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού για την παροχή υπηρεσιών για τη συντήρηση & τον εκσυγχρονισμό αντλιοστασίων – υδατοδεξαμενών Δήμου Μαραθώνος
  9. Λήψη απόφασης για την έκδοση εντάλματος προπληρωμής για κάλυψη συγκεκριμένων Δαπανών.
  10. Λήψη απόφασης για την άσκηση ή μη ενδίκου μέσου κατά απόφασης Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών

Ο Δήμαρχος και Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής

Τσίρκας Στέργιος

Μοιραστείτε το
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *