Ετοιμότητα Yπηρεσιών και Εθελοντικών Ομάδων λόγω δείκτη επικινδυνότητας εκδήλωσης και εξάπλωσης πυρκαγιάς. RED CODE

websupport Πολιτική Προστασία Σχολιάστε

ΣΧΕΤ:

  1. Το υπ’ αρ. πρωτ.2902/27-04-2022 έγγραφο της ΓΓΠΠ « Έργα και μέτρα πρόληψης για την αντιμετώπιση των δασικών πυρκαγιών- Προπαρασκευαστικές δράσεις εμπλεκόμενων φορέων»(ΑΔΑ: ΨΝΛΔ46ΝΠΙΘ-Μ57).
  2. Το υπ. αρ. πρωτ.Α1309/28-04-2023 έγγραφο της ΓΓΠΠ « 5Η Έκδοση του Γενικού Σχεδίου Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών εξαιτίας Δασικών Πυρκαγιών με την κωδική ονομασία “ ΙΟΛΑΟΣ 2” , στα πλαίσια του Γενικού Σχεδίου Πολιτικής Προστασίας με τη συνθηματική λέξη “Ξενοκράτης”.
  3. Το υπ. αρ. πρωτ.Α1546/07-04-2025 έγγραφο της ΓΓΠΠ «Σχεδιασμός και δράσεις Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση κινδύνων από την εκδήλωση δασικών πυρκαγιών, στο πλαίσιο προετοιμασίας για την αντιπυρική περίοδο 2025».
  4. Το υπ. αρ. πρωτ.Α1800/28-04-2025 έγγραφο της ΓΓΠΠ «Θέμα: Έκδοση ημερήσιου Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς από την Γ.Γ.Π.Π. κατά την αντιπυρική περίοδο 2025».
  5. Το υπ’ αριθμ. 2575/26-06-2025 έγγραφο της Γ.Γ.Π.Π./Ε.Σ.Κ.Ε.ΔΙ.Κ./Μονάδα Εμπλεκόμενων Φορέων με συνημμένο το χάρτη επικινδυνότητας εκδήλωσης πυρκαγιάς της ΓΓΠΠ.
  6. Τον Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που ισχύει για την Παρασκευή 27-06-2025.

Με εντολή του Δημάρχου Μαραθώνος κ. Στέργιου Τσίρκα  και συντονισμό του Αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας κ. Ευάγγελου Κυπαρίσση, σύμφωνα με το σχεδιασμό για την προβλεπόμενη κατηγορία κινδύνου  οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου και οι Εθελοντικές Ομάδες του Δήμου μας  θα συνεχίσουν να βρίσκονται σε διαρκή ετοιμότητα και  επιφυλακή για συνεργασία και επίλυση όποιων προβλημάτων.

ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ  Δ.ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *