Προμήθεια και εγκατάσταση ψηφιακού εξοπλισμού για την αναβάθμιση της λειτουργίας του συστήματος μέτρησης καταναλώσεων

websupport Διαγωνισμοί - Προσκλήσεις

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΝΩ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΑΠΩΛΕΙΩΝ ΥΔΑΤΟΣ 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 

προκηρύσσει ανοικτό διεθνή ηλεκτρονικό διαγωνισμό άνω των ορίων με σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει βέλτιστης σχέσης ποιότητας – τιμής, για την Προμήθεια και εγκατάσταση ψηφιακού εξοπλισμού για την αναβάθμιση της λειτουργίας του συστήματος μέτρησης καταναλώσεων και την μείωση των απωλειών ύδατος του Δήμου Μαραθώνος, εκτιμώμενης αξίας 5.872.268,00 Ευρώ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. 24%, προϋπολογισμός χωρίς ΦΠΑ: 4.735.700,00 €, ΦΠΑ : 1.136.568,00 €) 

1) Στοιχεία επικοινωνίας αναθέτουσας αρχής: Δήμος Μαραθώνος, Δ/νση Οικονομικών Υπηρεσιών, Ταχ. Δ/νση: Λ. Μαραθώνος 104, (α΄ όροφος), Τ.Κ. 190 05 Ν. Μάκρη, Τηλ. 2294320585, 2294320540, 2294320573, email: promithies@marathon.gr, Ιστοσελίδα: www.marathon.gr. 

2) Κωδικός CPV: 32441100-7 “Τηλεμετρικό σύστημα παρακολούθησης”, 32441200-8“Εξοπλισμός τηλεμετρίας και ελέγχου”. 

3) Κωδικός NUTS κύριου τόπου παράδοσης/εκτέλεσης της υπηρεσίας: EL305 

4) Πρόσβαση στα έγγραφα: Άμεση πρόσβαση στα έγγραφα της σύμβασης μέσω της Διαδικτυακής Πύλης (www.promitheus.gov.gr) του ΟΠΣ ΕΣΗΔΗΣ και στην ιστοσελίδα του Δήμου (www.marathon.gr). 

5) Εναλλακτικές προσφορές: Δεν επιτρέπεται η επίδοση αντιπροσφορών, εναλλακτικών προσφορών και σε περίπτωση υποβολής τους απορρίπτονται ως απαράδεκτες. 

6) Δικαιούμενοι συμμετοχής: Στο διαγωνισμό γίνονται δεκτοί όσοι νόμιμα κατέχουν την άδεια για άσκηση δραστηριότητας συναφή με το αντικείμενο της παρούσας προμήθειας, και να δύνανται να παρέχουν εχέγγυα άρτιας εκτέλεσης της σύμβασης. 

7) Υποβολή προσφορών: Οι προσφορές υποβάλλονται από τους οικονομικούς φορείς ηλεκτρονικά μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ), σύμφωνα με τα αναφερόμενα στο Ν.4155/13, στους όρους της διακήρυξης και στο άρθρο 11 της Υ.Α.Π1/2390/2013, ως εξής:

– Καταληκτική ημερομηνία και ώρα υποβολής προσφορών: 24/05/2022 ημέρα Τρίτη και ώρα 23:59 

– Ημερομηνία αποσφράγισης προσφορών (Διενέργειας Διαγωνισμού): Την τέταρτη εργάσιμη ημέρα μετά την καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προσφορών και συγκεκριμένα στις 30/5/2022 ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:00 π.μ. 

– Συστημικός αύξων αριθμός διαγωνισμού στο ΕΣΗΔΗΣ: 159653 

Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό οι ενδιαφερόμενοι οικονομικοί φορείς απαιτείται : 

α. Να διαθέτουν ψηφιακή υπογραφή, χορηγούμενη από πιστοποιημένη αρχή παροχής ψηφιακής υπογραφής και 

β. Να εγγραφούν στο ηλεκτρονικό σύστημα (Ε.ΣΗ.ΔΗ.Σ) – διαδικτυακή πύλη www.promitheus.gov.gr ακολουθώντας συγκεκριμένη διαδικασία εγγραφής. 

Μετά την παρέλευση της καταληκτικής ημερομηνίας και ώρας δεν υπάρχει η δυνατότητα υποβολής προσφοράς στο Σύστημα. 

8) Χρόνος ισχύος προσφορών: Οι υποβαλλόμενες προσφορές ισχύουν και δεσμεύουν τους οικονομικούς φορείς για διάστημα έξι (6) μηνών από την επόμενη της διενέργειας του διαγωνισμού. 

9) Γλώσσα σύνταξης προσφορών: Ελληνική. 

10) Χρηματοδότηση: Φορέας χρηματοδότησης της παρούσας σύμβασης είναι το Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» του Υπουργείου Εσωτερικών. Η δαπάνη για την εν λόγω σύμβαση βαρύνει την με Κ.Α. : 63.7134.01 σχετική πίστωση του προϋπολογισμού του οικονομικού έτους 2022 του Φορέα. Η παρούσα σύμβαση χρηματοδοτείται μέσω επενδυτικού δανείου που χορηγείται από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, συνομολογείτε με δανειακή σύμβαση μεταξύ του Κυρίου του Έργου και του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων και αποπληρώνεται από πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) του Υπουργείου Εσωτερικών 

11) Διάρκεια Σύμβασης: Δέκα οκτώ (18) μήνες από την ημερομηνία κοινοποίησης της απόφασης ανάθεσης της σύμβασης και με την ολοκλήρωση παράδοσης του συνόλου του συμβατικού αντκειμένου. 

12) Εγγυήσεις: Εγγύηση συμμετοχής: Η εγγύηση συμμετοχής ορίζεται σε ποσοστό 2,00% του προϋπολογισμού χωρίς ΦΠΑ, ήτοι 94.714,00 €, για το σύνολο του διαγωνισμού και πρέπει να ισχύει τουλάχιστον για τριάντα (30) ημέρες μετά τη λήξη του χρόνου ισχύος της προσφοράς του διαγωνιζόμενου. Εγγύηση καλής εκτέλεσης: Η εγγύηση καλής εκτέλεσης της σύμβασης ορίζεται σε ποσοστό 4,00% επί της εκτιμώμενης αξίας της σύμβασης, χωρίς το ΦΠΑ, ήτοι 189.428,00€ και ο χρόνος ισχύος της πρέπει να είναι μεγαλύτερος του συμβατικού χρόνου τουλάχιστον κατά δύο (2) μήνες. Εγγύηση καλής λειτουργίας: Η εγγύηση καλής λειτουργίας της σύμβασης ορίζεται σε ποσοστό 2,00% επί της εκτιμώμενης αξίας της σύμβασης, χωρίς το ΦΠΑ, ήτοι 94.714,00 € και ο χρόνος ισχύος της πρέπει να είναι μεγαλύτερος του συμβατικού χρόνου τουλάχιστον κατά ένα χρόνο. 

13) Προδικαστική Προσφυγή: Προσφυγή μπορεί να υποβάλλεται σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4412/2016, όπως ισχύει. 

14) Ειδικοί όροι: Στην προσφορά του υποψήφιου αναδόχου θα συμπεριλαμβάνονται όλα τα έξοδα όπως ορίζει η διακήρυξη. 

15) Δημοσιεύσεις: Προκήρυξη της παρούσας σύμβασης και το συνολικό κείμενο της διακήρυξης θα αναρτηθεί στο Κ.Η.Μ.ΔΗ.Σ. και το Ε.Σ.Η.Δ.Η.Σ. (www.promitheus.gov.gr), καθώς και στο portal του Δήμου www.marathon.gr, ενώ η παρούσα περίληψη στις εφημερίδες, στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ και στον πίνακα ανακοινώσεων του δήμου.

Ο Αντιδήμαρχος Οικονομικής Διαχείρισης & Διαφάνειας
Γεώργιος Ζορμπάς

Μοιραστείτε το
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •