Αναβολή της προγραμματισμένης δράσης δωρεάν μαζικών στειρώσεων αδέσποτων γατιών

websupport Δελτία τύπου, Ζώα Συντροφιάς 3 Σχόλια

Ενημερώνουμε για την αναβολή της προγραμματισμένης δράσης δωρεάν μαζικών στειρώσεων αδέσποτων γατιών στις ημερομηνίες 21 έως και 24 Μαρτίου 2024, από την ομάδα των κτηνιάτρων, οι οποίοι με χαρά είχαν αποδεχθεί το αίτημά μας και είχαν προγραμματίσει 4 ημέρες εθελοντικής δράσης τους για το δήμο μας.

Να θυμίσουμε ότι η ίδια κτηνιατρική ομάδα, πριν ενάμιση χρόνο, είχε αποδεχθεί το αίτημα του Δήμου Μαραθώνος και είχαμε στειρώσει, εμβολιάσει και τσιπάρει περισσότερες από 180 γάτες σε αντίστοιχη δράση.

Τέτοιες εθελοντικές δράσεις βοηθούν σημαντικά τον δήμο μας στην προσπάθεια περιορισμού του μεγάλου αριθμού αδέσποτων.

Μοιραστείτε το
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Σχόλια 3

  1. Η αναβολή δεν έγινε από την κτηνιατρική ομάδα και είναι τουλάχιστον ενειλικρινες να επιρρίπτονται οι ευθύνες στους ” άλλους” ή και τελικώς σε κανέναν ως είθισται στην Ελλάδα. (βλ Τέμπη).
    Η σημασιολογία της λέξης *αναβολή* εμπεριέχει την επανάληψη του εγχειρήματος σε βραχύ χρονικό διάστημα.
    Ευελπιστώ πως στην πράξη η δημοτική αρχή θα μεριμνήσει και για τα microchips ταυτόχρονα με τη στείρωση όταν και εφ’ όσον – χωρίς να βαρυγκομησουν τον όγκο των δεδομένων που θα περάσουν στο εθνικό μητρώο ζώων όπως οφείλουν.
    Ας μιλήσουμε όμως με αριθμούς: μια γάτα γεννά 2,3 φορές το χρόνο με μέσο όρο 6 μωρά. Οι 180 γάτες που θα στειρώνονταν, του χρόνου αυτή την εποχή θα είναι περίπου 2.700 γάτες.
    Μας προκαλεί μειδίαμα και ιλαρότητα η πρόφαση της αναβολής.
    Εκτός αν… μας διαψεύσετε …. σύντομα και εμπράκτως.

  2. …και να συμπληρώσω….
    καλύτερα να μιλάμε για το παρόν και όχι για τα περσινά ξινά σταφύλια.
    Η ακύρωση σας φαντάζει πασπαλισμενη με μπόλικη άχνη, που, αν φυσήξει μελτεμακι, θα αποκαλύψει την αδιαφορία της δημοτικής αρχής και των υπαλλήλων της.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *