Δήμος Μαραθώνος και ADRA HELLAS στη μάχη κατά του COVID-19

websupport Δελτία τύπου

Έναν πολύτιμο σύμμαχο έχει βρει ο Δήμος Μαραθώνος στη διαρκή προσπάθεια ενάντια στην εξάπλωση της πανδημίας και ακούει στο όνομα του Ανθρωπιστικού, Μη Κερδοσκοπικού Σωματείου ADRA HELLAS, το οποίο έχει δημιουργήσει και χρηματοδοτήσει το λεγόμενο πρόγραμμα COVID-19.

Την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου ο εκπρόσωπος του ADRA HELLAS κ. Μιχαήλ Σασμάνογλου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Μαραθώνος κ. Στέργιο Τσίρκα στο Δημοτικό Κατάστημα Νέας Μάκρης, όπου συμφωνήθηκε η συνεργασία προκειμένου για την υλοποίηση της δράσης του ADRA HELLAS, η οποία αφορά:

– Την ψυχολογική στήριξη ατόμων που ανήκουν σ’ ευάλωτες ομάδες ή και των οικογενειών τους που έχουν επηρεαστεί με ποικίλους τρόπους,

– καθώς και τη διανομή υγειονομικού υλικού, αντισηπτικών χεριών και σαπουνιών σε Σχολικές Μονάδες κι ευπαθείς ομάδες.

Σε πρώτη φάση, ο εκπρόσωπος του ADRA HELLAS και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Αργύρης Λάσκος επισκέφτηκαν Σχολεία του Δήμου μας, όπου παρέδωσαν στις Διευθύνσεις αυτών, μέρος του υγειονομικού υλικού, ενώ μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα ο Αντιδήμαρχος Παιδείας ανέλαβε να ολοκληρώσει τη διανομή.

«Σε τόσο ζοφερούς καιρούς η προσφορά βοήθειας στην πράξη, αποκτά εξαιρετική σημασία, καθώς μιλάμε για την αντιμετώπιση ενός θανατηφόρου ιού, που -εκτός των άλλων- έχει βάλει «στον πάγο» τις ζωές μας. Ευχαριστούμε από καρδιάς το Ανθρωπιστικό, Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο ADRA HELLAS και το συγχαίρουμε για την πρωτοβουλία δημιουργίας του προγράμματος COVID-19» δήλωσε σχετικά ο Δήμαρχος Μαραθώνος κ. Στέργιος Τσίρκας.

Μοιραστείτε το
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •