Καθημερινές συνεδριάσεις της Επιτροπής Διαχείρισης Κρίσεων του Δήμου Μαραθώνος

websupport Δελτία τύπου

Τη Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020, στο πλαίσιο της πρόληψης και προστασίας από τον νέο κορωνοϊό COVID-19, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Δημοτικό Κατάστημα της Νέας Μάκρης του Δήμαρχου Μαραθώνος κ. Στέργιου Τσίρκα με την παρουσία όλων των Αντιδημάρχων, προκειμένου να δοθούν οδηγίες προς τους εργαζόμενους του Δήμου Μαραθώνος έτσι ώστε και να επιτευχθεί η εύρυθμη λειτουργία του Δήμου αλλά και να υπάρξει η καλύτερη δυνατή προστασία της υγείας των εργαζομένων και των πολιτών.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης ο Δήμαρχος κ. Στέργιος Τσίρκας ενημέρωσε ότι επικοινώνησε τηλεφωνικά με τους επικεφαλείς των Δημοτικών Παρατάξεων της αντιπολίτευσης προκειμένου να τους ενημερώσει για τις ενέργειες και τα μέτρα πρόληψης κατά του νέου κορωνοϊού που έχει λάβει η Δημοτική Αρχή.

Ο Δήμος Μαραθώνος παρακαλεί θερμά όλους τους πολίτες να τηρούν απαρέγκλιτα, με σύνεση και συνέπεια, όλες τις οδηγίες υγιεινής που έχουν ανακοινωθεί από τους αρμόδιους κρατικούς φορείς έτσι ώστε να προστατευθεί σε ατομικό αλλά και σε συλλογικό επίπεδο η δημόσια υγεία.

Ο Δήμος Μαραθώνος ενημερώνει ότι συνεχίζονται οι απολυμάνσεις σε κοινόχρηστους χώρους όπως: κεντρικές πλατείες, προαύλιους χώρους σχολείων, δημοτικών καταστημάτων και κάδους απορριμμάτων.

Η Επιτροπή Διαχείρισης Κρίσεων του Δήμου Μαραθώνος θα συνεδριάζει καθημερινά και θα λαμβάνονται αποφάσεις και νέα μέτρα πρόληψης και προστασίας από τον νέο κορωνοϊό COVID-19, ανάλογα με την εξέλιξη της κατάστασης.

Κλιμάκιο του Δήμου Μαραθώνος με επικεφαλής τον Δήμαρχο κ. Στέργιο Τσίρκα επισκέφθηκε τη Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020 το Κέντρο Υγείας της Νέας Μάκρης και συνάντησε τον Συντονιστή Διευθυντή και την Αναπληρώτρια Διευθύντρια συζητώντας διαδικαστικά θέματα οργάνωσης και αντιμετώπισης της κρίσεως.

Ο Δήμος Μαραθώνος στηρίζει έμπρακτα τη λειτουργία του Κέντρου Υγείας Νέας Μάκρης προσφέροντας υγειονομικό υλικό.

Και μην ξεχνάμε ότι: ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ!!! ΜΕΝΟΥΜΕ ΥΓΙΕΙΣ!!!

Μοιραστείτε το
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •