Οικονομική Επιτροπή | 23η συνεδρίαση 20 Ιουνίου 2023

websupport Οικονομική Επιτροπή

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Μαραθώνος σας καλεί σε έκτακτη συνεδρίαση σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.3852/10 άρθρο 75 παραγρ. 6 την 20/6/2023 ημέρα Τρίτη και ώρα 12:30μ.μ., όπως προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα της Δημοτικής Κοινότητας Μαραθώνος, προκειμένου να συζητηθούν και να ληφθούν αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα:

Το κατεπείγον της συνεδρίασης στην αναγκαιότητα σύναψης των συμβάσεων για την μίσθωση του αιγιαλού και στην έναρξη του κρατικού κατασκηνωτικού προγράμματος

  1. Λήψη απόφασης για την έγκριση υποβολής πρότασης στα πλαίσια του έργου: «Δημιουργία εθνικού δικτύου μονοπατιών και διαδρομών πεζοπορίας» του Ταμείου Ανάκαμψης για την πράξη με τίτλο «Ανάδειξη-αξιοποίηση και αναβάθμιση διαδρομών και μονοπατιών στο Δήμο Μαραθώνος»
  2. Λήψη απόφασης επικύρωσης πρακτικού δημοπρασίας για την παραχώρηση του δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλού στην θέση Παραλία Μαραθώνα εμβαδού 500,00 τ.μ (ΚΠ) για τοποθέτηση ΟΜΠΡΕΛΕΣ –ΞΑΠΛΩΣΤΡΕΣ & ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑΤΑ της Κοινότητας Μαραθώνα, σε τρίτους με σύναψη μισθωτικής σχέσης»
  3. Λήψη απόφασης επικύρωση πρακτικού δημοπρασίας δημοπρασίας για την παραχώρηση του δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλού στην θέση Παραλία Μαραθώνα εμβαδού 461,81 τ.μ (ΖΑ) για τοποθέτηση ΟΜΠΡΕΛΕΣ –ΞΑΠΛΩΣΤΡΕΣ & ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑΤΑ της Κοινότητας Μαραθώνα, σε τρίτους με σύναψη μισθωτικής σχέσης»
  4. Λήψη απόφασης επικύρωση πρακτικού δημοπρασίας για την παραχώρηση του δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλού στην θέση Παραλία Μαραθώνα εμβαδού 162,48 τ.μ (ΠΙ-L) για τοποθέτηση ΟΜΠΡΕΛΕΣ –ΞΑΠΛΩΣΤΡΕΣ & ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑΤΑ της Κοινότητας Μαραθώνα, σε τρίτους με σύναψη μισθωτικής σχέσης»
  5. Λήψη απόφαση επικύρωση πρακτικού δημοπρασίας για την παραχώρηση του δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλού στην θέση Παραλία Μαραθώνα εμβαδού 495,20 τ.μ (ΒΦ) για τοποθέτηση ΟΜΠΡΕΛΕΣ –ΞΑΠΛΩΣΤΡΕΣ & ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑΤΑ της Κοινότητας Μαραθώνα, σε τρίτους με σύναψη μισθωτικής σχέσης
  6. Λήψη απόφαση επικύρωση πρακτικού δημοπρασίας για την παραχώρηση του δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλού στην θέση Παραλία Μαραθώνα εμβαδού 494,08 τ.μ (ΠΕ) για τοποθέτηση ΟΜΠΡΕΛΕΣ –ΞΑΠΛΩΣΤΡΕΣ & ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑΤΑ της Κοινότητας Μαραθώνα, σε τρίτους με σύναψη μισθωτικής σχέσης»
  7. Λήψη απόφαση επικύρωση πρακτικού δημοπρασίας για την παραχώρηση του δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλού στην θέση Παραλία Μαραθώνα εμβαδού 498,90 τ.μ (ΣΔ) για τοποθέτηση ΟΜΠΡΕΛΕΣ –ΞΑΠΛΩΣΤΡΕΣ & ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑΤΑ της Κοινότητας Μαραθώνα, σε τρίτους με σύναψη μισθωτικής σχέσης»
  8. Λήψη απόφασης επικύρωση πρακτικού δημοπρασίας για την παραχώρηση του δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλού στην θέση Παραλία Μαραθώνα εμβαδού 124,15 τ.μ (ΣΓ) για τοποθέτηση ΟΜΠΡΕΛΕΣ –ΞΑΠΛΩΣΤΡΕΣ & ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑΤΑ της Κοινότητας Μαραθώνα, σε τρίτους με σύναψη μισθωτικής σχέσης»
  9. Λήψη απόφασης επικύρωση πρακτικού δημοπρασίας για την παραχώρηση του δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλού στην θέση Παραλία Μαραθώνα εμβαδού 493,51 τ.μ (ΔM) για τοποθέτηση ΟΜΠΡΕΛΕΣ –ΞΑΠΛΩΣΤΡΕΣ & ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑΤΑ της Κοινότητας Μαραθώνα, σε τρίτους με σύναψη μισθωτικής σχέσης»
  10. Λήψη απόφασης επικύρωση πρακτικού δημοπρασίας για την παραχώρηση του δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλού στην θέση Παραλία Μαραθώνα εμβαδού 49,50 τ.μ για τοποθέτηση ΑΝΑΠΥΞΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΠΟΡ της Κοινότητας Μαραθώνα, σε τρίτους με σύναψη μισθωτικής σχέσης»
  11. Λήψη απόφασης επικύρωση πρακτικού δημοπρασίας για την παραχώρηση του δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλού στην θέση ζώνη Β1 – Ριζάρι 500 τμ για τοποθέτηση ΚΑΝΤΙΝΑΣ (12τμ) ΟΜΠΡΕΛΕΣ –ΞΑΠΛΩΣΤΡΕΣ (483 τμ) -ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΠΟΡ ( 5 τμ ) της Κοινότητας Μαραθώνα, σε τρίτους με σύναψη μισθωτικής σχέσης»
  12. Λήψη απόφασης απόφασης επικύρωση πρακτικού δημοπρασίας για την παραχώρηση του δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλού στην θέση Παραλία Μαραθώνα εμβαδού 129,37 τ.μ (AM) για τοποθέτηση ΟΜΠΡΕΛΕΣ – ΞΑΠΛΩΣΤΡΕΣ της Κοινότητας Μαραθώνα, σε τρίτους με σύναψη μισθωτικής σχέσης»
  13. Λήψη απόφασης επικύρωση πρακτικού δημοπρασίας για την παραχώρηση του δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλού στην θέση Παραλία Μαραθώνα εμβαδού 401,53 τ.μ (M) για τοποθέτηση ΟΜΠΡΕΛΕΣ –ΞΑΠΛΩΣΤΡΕΣ & ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑΤΑ της Κοινότητας Μαραθώνα, σε τρίτους με σύναψη μισθωτικής σχέσης»
  14. Λήψη απόφασης για την αποδοχή ποσού 600.000,00€ ως επιχορήγηση στην κάλυψη των δαπανών των κατασκηνώσεων του κρατικού προγράμματος έτους 2023 (5η Κατασκήνωση Δήμου Μαραθώνος)
  15. Λήψη απόφασης για την έγκριση ή μη του πρακτικού 1 για την προμήθεια και τοποθέτηση προκατασκευασμένης δεξαμενής πόσιμου ύδατος στο Άνω Σούλι Αττικής σε συνέχεια της 116 – 2023 απόφαση Οικονομικής Επιτροπής.

Ο Δήμαρχος και Πρόεδρος
της Οικονομικής Επιτροπής

Τσίρκας Στέργιος

Μοιραστείτε το
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •