Περίληψη διακήρυξης δημοπρασίας για την εκμίσθωση ακινήτου-κυλικείου

websupport Διαγωνισμοί - Προσκλήσεις Σχολιάστε

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ

Για την εκμίσθωση ακινήτου-κυλικείου κολυμβητηρίου εντός του Πολιτιστικού και Αθλητικού Πάρκου Νέας Μάκρης.

Ο Δήμος Μαραθώνος προκηρύσσει δημοπρασία πλειοδοτική, φανερή και προφορική, που θα διενεργηθεί σύμφωνα με τις διατάξεις του ΠΔ 270/81 και την υπ’ αριθ. 88/2024 απόφαση Δημοτικής Επιτροπής «περί έγκρισης όρων διακήρυξης προφορικής πλειοδοτικής δημοπρασίας για την εκμίσθωση  του ακινήτου-κυλικείου κολυμβητηρίου εντός του Πολιτιστικού και Αθλητικού Πάρκου Νέας Μάκρης» με τιμή εκκίνησης  μηνιαίου μισθώματος 800,00 €.

Η δημοπρασία θα διεξαχθεί την 27-03-2024 ημέρα Τετάρτη και ώρα 13:30 μ.μ. έως 14:00 μ.μ., στo Δημοτικό κατάστημα της Δημοτικής Ενότητας Νέας Μάκρης, στην οδό Λ. Μαραθώνος 104, στην Νέα Μάκρη, ενώπιον της ορισθείσης επιτροπής.

Μαζί με τα δικαιολογητικά συμμετοχής τους οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να καταθέσουν και εγγυητική επιστολή Τραπέζης ή γραμμάτιο συστάσεως Παρακαταθήκης του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων με ποσοστό 10% του  ορίου πρώτης προσφοράς του συνολικού ετήσιου μισθώματος, ήτοι 960,00 €.

Πληροφορίες καθώς και το τεύχος της δημοπρασίας μπορούν να αναζητηθούν στα γραφεία του Δήμου Μαραθώνος από 09:00 π.μ. έως 15:00 μ.μ., στο τηλέφωνο: 2294320514 (Τμήμα Εσόδων & Περιουσίας κα. Λέου Παρασκευή), τη «Διαύγεια» και την ιστοσελίδα του Δήμου www.marathon.gr

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΤΣΙΡΚΑΣ

Μοιραστείτε το
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *