Αδέσποτα Ζώα

Αγάπησε - Γίνε Εθελοντής.


Δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στη συμπεριφορά απέναντι στα ζώα και στη σωστή αντιμετώπιση του προβλήματος των αδέσποτων. Χωρίς τη συμμετοχή των ανθρώπων που αγαπούν, νοιάζονται και νιώθουν ευθύνη για τα αδέσποτα ζώα τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει. Αν είσαι και εσύ ένας από αυτούς, γίνε εθελοντής στο δήμο μας και βοήθησε να υλοποιήσουμε το πρόγραμμα διαχείρισης αδέσποτων ζώων συντροφιάς. Δεχόμαστε προτάσεις και συνεργασίες με κοινό στόχο την αντιμετώπιση του προβλήματος. Για το λόγο αυτό έχει καταχωρηθεί ειδική αίτηση εθελοντή φιλόζωου προκειμένου να δημιουργηθεί δίκτυο εθελοντών φιλόζωων στο δήμο μας.

Σας καλούμε να συνδράμετε και να υποστηρίξετε με κάθε μέσο αυτή την προσπάθεια, ώστε όλοι μαζί να πετύχουμε τα βέλτιστα.
Αίτηση Εθελοντή Φιλόζωου
Αν επιθυμείτε να προσφέρετε εθελοντική βοήθεια διαθέτοντας ελάχιστο από το χρόνο σας, μπορείτε να συμβάλλετε και εσείς στο έργο του Δήμου Μαραθώνος, σε θέματα φιλοζωίας.
Ο καθένας μας μπορεί να γίνει η φωνή που δεν έχουν τα αδέσποτα. Βοηθήστε μας να τα βοηθήσουμε, δηλώστε εθελοντής - φιλόζωος στον Δήμο Μαραθώνος, συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.


Συνεργασίες


Image
Image