υλικά οικοδομών

Προμήθεια οικοδομικών υλικών για κοινόχρηστους χώρους – εκτέλεση και συντήρηση μικρών έργων

Τμήμα Πληροφορικής Διαγωνισμοί - Προσκλήσεις

Ο Δήμος Μαραθώνος προκηρύσσει ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4412/2016 όπως ισχύει, για την προμήθεια οικοδομικών υλικών για κοινόχρηστους χώρους – εκτέλεση και συντήρηση μικρών έργων και συγκεκριμένα της ομάδας Α’, με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομικής άποψης προσφορά, βάσει της τιμής,

Ο προϋπολογισμός του διαγωνισμού ανέρχεται στο ποσό των 9.315,87 Ευρώ (καθαρή αξία 7.512,80 €, ΦΠΑ 24% 1.803,07 €, σύνολο 9.315,87 €) θα καλυφθεί από ίδιους πόρους.

Η κατάθεση των προσφορών στο γραφείο πρωτοκόλλου (ισόγειο) του Δήμου (Δ.Ε. Ν. Μάκρης), ξεκινάει από τη δημοσίευση της διακήρυξης και καταληκτική ημερομηνία παραλαβής τους είναι η 8η Ιανουαρίου του έτους 2020 ημέρα Τετάρτη και ώρα από 10:00 π.µ. έως 10:30 π.µ. 

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στο Δημοτικό κατάστημα της Δημοτικής Ενότητας (Δ.Ε.) Νέας Μάκρης του Δήμου Μαραθώνος, επί της Λεωφόρου Μαραθώνος 104, α΄ όροφος, από την αρμόδια Επιτροπή Διαγωνισμού, κατά την ως άνω ημερομηνία. Οι προσφορές θα παραλαμβάνονται από την επιτροπή διαγωνισμού μέσω του πρωτοκόλλου με ώρα έναρξης παραλαβής προσφορών από την επιτροπή, την 10:00 π.µ. και ώρα λήξης παραλαβής των προσφορών την 10:30 π.µ.

Οι προσφορές υποβάλλονται στην αναθέτουσα αρχή με τους εξής δύο τρόπους:

(α) µε ιδιόχειρη και αυτοπρόσωπη κατάθεση της προσφοράς στο γραφείο πρωτοκόλλου του Δήμου Μαραθώνος, ώστε να λάβει αριθμό πρωτοκόλλου. Η προσφορά επιδίδεται στην συνέχεια στην Επιτροπή Διαγωνισμού κατά την ημέρα και ώρα παραλαβής όπως ορίζεται ανωτέρω. Προσφορά που κατατίθεται μετά την ώρα λήξης είναι εκπρόθεσμη, κρίνεται απαράδεκτη και επιστρέφεται χωρίς να αποσφραγιστεί.

(β) ταχυδρομικά στη διεύθυνση: Δήμος Μαραθώνος, Λ. Μαραθώνος 104 Τ.Κ. 19005 (γραφείο πρωτοκόλλου). Η προθεσμία για την παραλαβή των προσφορών που αποστέλλονται ταχυδρομικά λήγει την προηγούμενη εργάσιμη ημέρα της ημερομηνίας διενέργειας του διαγωνισμού δηλαδή την 7η Ιανουαρίου του έτους 2020 ημέρα Τρίτη και ώρα 15:00. Προσφορές, οι οποίες υποβλήθηκαν ή ταχυδρομήθηκαν έγκαιρα, αλλά δεν έφθασαν έγκαιρα στο Δημοτικό Κατάστημα, επιστρέφονται και αυτές στους προσφέροντες, χωρίς να αποσφραγιστούν.

Προσφορές που περιέρχονται στην αναθέτουσα αρχή µε οποιοδήποτε τρόπο πριν την καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προσφορών, δεν αποσφραγίζονται, αλλά παραδίδονται στο αρμόδιο όργανο (Επιτροπή Διαγωνισμού) προ της εκπνοής της προθεσμίας κατάθεσης, για να αποσφραγισθούν στη συνέχεια κατά την διεξαγωγή του διαγωνισμού ώρα από 10:31 π.μ. μέχρι το πέρας της διαδικασίας.

Προσφορές που κατατέθηκαν με τους προαναφερθέντες τρόπους εκπρόθεσμα, δεν γίνονται δεκτές.

Οι προσφορές θα υποβληθούν με συμπλήρωση του έντυπου της υπηρεσίας (Έντυπο Οικονομικής Προσφοράς) στην Ελληνική γλώσσα, διαφορετικά θα αποκλείονται.

Για την έγκυρη συμμετοχή στη διαδικασία, κατατίθεται από τους συμμετέχοντες οικονομικούς φορείς εγγυητική επιστολή συμμετοχής, ποσοστού 1% της εκτιμώμενης αξίας της σύμβασης εκτός ΦΠΑ, ήτοι 75,13 Ευρώ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν τα τεύχη του διαγωνισμού από την ιστοσελίδα του Δήμου http://www.marathon.gr ή από το Διαύγεια ή από το Κ.Η.Μ.ΔΗ.Σ. ή από τον πίνακα ανακοινώσεων ή από το Τμήμα Προμηθειών του Δήμου Μαραθώνος, Λ. Μαραθώνος 104, Ν. Μάκρη, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Ο Αντιδήμαρχος Οικονομικής

Διαχείρισης & Διαφάνειας

Νικόλαος Ευαγγελόπουλος

Μοιραστείτε το
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •